23.1.13

ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 3

O gay γάμος υψηλής ραπτικής του maison Chanel
queen.gr, 22-1-2013 
Με μια προσπάθεια υποστήριξης του γάμου των ομοφυλοφίλων έκλεισε σήμερα το show του οίκου Chanel. 
H εβδομάδα υψηλής ραπτικής του Παρισιού βρίσκεται σε εξέλιξη και σήμερα έλαβε χώρα το show με την ανοιξιάτικη couture συλλογή του maison Chanel. O Karl Lagerfeld, λοιπόν, head designer και creative director του γαλλικού οίκου, αποφάσισε σήμερα να κάνει τη δική του δήλωση μέσω του show υποστηρίζοντας τους ομοφυλόφιλους γάμους. 
Εικοσιτέσσερις ώρες μετά τις δηλώσεις του Barack Obama για ισότητα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μέσα στο Grand Palais ο Karl έκλεισε το show του ιστορικού οίκου με δύο γυναίκες νύφες να περπατούν χέρι-χέρι μαζί με τον τετράχρονο Hudson Kroenig, που έκανε την τέταρτη εμφάνισή του σε Chanel ντεφιλέ. Και όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο στη γαλλική βουλή για τους ομοφυλόφιλους γάμους που ο Francois Hollande σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται να προτείνει την Παρασκευή. 
Η Carla Bruni δήλωσε υποστηρικτής του νομοσχεδίου, ακόμη και αν ο άντρας της δεν συμφωνεί, ενώ και το γαλλικό περιοδικό Elle κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα ένα εξώφυλλο με δύο νύφες να πρωταγωνιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: