18.10.17

ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Καβγάς gay ζευγαριού στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας
(politis.com.cy, 18/10/2017)
Τις διαφορές τους ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας έλυσαν δύο άνδρες ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν.
Τις διαφορές τους ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας έλυσαν δύο άνδρες ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε 23χρονος, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για κοινή επίθεση, ενώ στο εδώλιο του μάρτυρα βρέθηκε ο μεσήλικας πρώην σύντροφός του, ο οποίος ζήλευε για τα συχνά νυχτοπερπατήματα του φίλου του, αλλά όταν του ζήτησε εξηγήσεις δέχθηκε επίθεση.
Αρχικά ο νεαρός κατηγορούμενος αρνείτο το αδίκημα της επίθεσης, γι’ αυτό και ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης. Σύμφωνα με την κατάθεση του παραπονούμενου, η οποία διαβάστηκε στο δικαστήριο από την εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής Ελευθερία Γιακουμεττή (κατάθεση η οποία και υιοθετήθηκε από τον μάρτυρα), κατηγορούμενος και παραπονούμενος ήταν ζευγάρι και διέμεναν μαζί στη Λάρνακα. Σύμφωνα, όμως, με τον μεσήλικα, ο νεαρός σύντροφός του έβγαινε συχνά τα βράδια μόνος του για διασκέδαση και αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι.
Μάλιστα, απαίτησή του (σ.σ. του νεαρού) ήταν όπως ο παραπονούμενος να παραμένει στο σπίτι και να τον περιμένει… Αυτή η κατάσταση, όμως, συνεχίστηκε για αρκετό καιρό και δεν άρεσε στον μεσήλικα, ο οποίος ένα βράδυ «τόλμησε» να ζητήσει εξηγήσεις από τον σύντροφό του, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να καβγαδίσει. Πάνω στον καβγά, τα πνεύματα άναψαν και ο 23χρονος χαστούκισε στο πρόσωπο τον μεσήλικα, κάτι το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για τον χωρισμό τους και την επίλυση των διαφορών τους ενώπιον δικαστηρίου. Το παράδοξο ήταν ότι μετά την ανάγνωση της κατάθεσης του πρώην συντρόφου του στο δικαστήριο (ήταν ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση), ο νεαρός κατηγορούμενος αποφάσισε ν’ αλλάξει απάντηση και παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία που αντιμετώπισε. Το δικαστήριο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 400 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: