8.1.13

"ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ" ΤΟΥΣ ΓΚΕΪ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Ο ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ


Εν όψει εκλογών...
«Αγκαλιάζει» και τους γκέι ψηφοφόρους ο Μπερλουσκόνι!
protothema.gr, 7/7/2013
Δεν είναι ο Σίλβιο Μπερουσκόνι που οι Ιταλοί γνωρίζουν. Έχει αλλάξει και το δείχνει. Ίσως η επιθυμία του να αναλάβει και πάλι την πρωθυπουργία, τον ωθεί να δηλώνει πράγματα που ποτέ άλλοτε δε θα τολμούσε να ξεστομίσει. 
Αυτή τη φορά σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού Rtl 102.5 ο Καβαλιέρε άφησε άφωνους τους εκφωνητές και τους ακροατές, όταν δήλωσε πως είναι θετικός με «τα σύμφωνα συμβίωσης στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια»! 
Συμπλήρωσε βέβαια πως, αν υπάρχει «πλειοψηφία στη Βουλή, που επιτρέπει την αλλαγή του αστικού κώδικα», τότε θα μπορούν να αναγνωριστούν νόμιμα τα ζευγάρια ομοφυλόφιλων.
Τα όσα είπε φαντάζουν απίστευτα σε σχέση με τη θέση που είχε πάρει όλα αυτά τα χρόνια και χαρακτήριζε την ιδέα γάμου ομοφυλόφιλων «καρικατούρα του πραγματικού γάμου, γάμο δεύτερης κατηγορίας».
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που τον τελευταίο καιρό κάνει «άνοιγμα» στους ομοφυλόφιλους καθώς πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως έχει «πολλούς φίλους γκέι, είναι συμπαθητικοί και διασκεδαστικοί».
Από τις δηλώσεις του λοιπόν, όπως «καλύτερα να παθιάζεσαι με τα ωραία κορίτσια, παρά να είσαι γκέι», «υπάρχουν πολλοί γκέι; Καλύτερα, υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός», «σε όλους μας υπάρχει μια γκέι πλευρά, η δική μου είναι λεσβία», μέχρι τη σημερινή αποκάλυψη, ο Καβαλιέρε δείχνει πως κάνει άλματα...
Βέβαια, το δεξί του χέρι και βουλευτής του κόμματός του, Μικαέλα Μπιανκοφιόρε, δε φαίνεται να συμφωνεί με όσα λέει ο Καβαλιέρε
Έτσι, σε συνέντευξή της είπε πως «παρότι σέβομαι την άποψη του προέδρου, η γνώμη μου για τους γάμους ομοφυλοφίλων είναι αρνητική. Αυτό δεν αποτελεί άλλωστε προτεραιότητα για τους Ιταλούς. Προτεραιότητα είναι η οικονομική σταθερότητα: η ανάγκη των Ιταλών να φέρουν ψωμί στο σπίτι τους».
Την ίδια ώρα, η γοητευτική ξανθιά βουλευτής του Λαού της Ελευθερίας δήλωσε ενάντια και στους τρανσέξουαλ, καθώς «όποιος πηγαίνει μαζί τους έχει σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα».
Δεν άφησε όμως ασχολίαστη ούτε τη σχέση του Καβαλιέρε με την 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε, για την οποία δήλωσε πως «δεν αποκλείω να παντρευτούν οι δύο τους. Είναι πιθανό ο Μπερλουσκόνι να παντρευτεί. Η σχέση με την Φραντσέσκα διαρκεί πολύ καιρό. Είδα με πόση αγάπη της πήγε το σκυλάκι μου (ένα μικρόσωμο σκυλάκι ράτσας Pug που είναι η μασκότ του κόμματος). Υπάρχει αγάπη, συναίσθημα. Το εύχομαι. Θα ήμουν ευτυχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: