27.9.08

ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ 10% ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1000000 ΕΥΡΩ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Μίσος αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ
του Λύο Καλοβυρνά
Προσπαθείτε τελευταία να μισήσετε τους γκέι και δεν τα καταφέρνετε; Μάλλον θα οφείλεται στο ότι έχει καβατζώσει όλο το μίσος ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.
Μήπως επίσης θέλετε να γίνετε θρασύς και δεν τα καταφέρνετε; Ε, θα φταίει ότι μονοπωλεί όλο το θράσος ο εν λόγω μητροπολίτης, καθώς όχι μόνο χυδαιολογεί εναντίον των γκέι, αλλά και προσβάλλεται όταν αντιμιλάμε. Γιατί προσβλήθηκε; Επειδή τον αναφέρω στο εντιτόριαλ του 22 τεύχους, που δίνει οδηγίες πώς να ξεχωρίζετε τους παπάδες από τους παπάρες. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει αγωγή στον υπογράφοντα και τη Σύνθεση, που εκδίδει το 10%, ζητώντας ένα εκατομμύριο ευρώ ως ηθική αποζημίωση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο πιέζοντας εδώ: 10%

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για το "παπαδες" παραξηγηθηκε η για το "παπαρες" ?
Καλα, το παπαδες ξερω (ασχολιαστο).!!
Το παπαρες δεν ειναι μπουκιες ψωμιου βουτηγμενες στη σαλτσα? γι αυτο θελει 1εκατομυριο? τς τς πανακριβο εχει γινει το ψωμακι εστω και σε παπαρα!!

Rowlf είπε...

Βέβαια δεν είμαι νομικός αλλά δε μπορεί η Σύνθεση, ίσως μαζί και με άλλες οργανώσεις ή και μεμονωμένα άτομα να κάνουν ανταγωγή στον Πειραιώς ζητώντας ακόμα περισσότερα; Δηλαδή μόνο αυτός έχει δικαίωμα να προστατεύει τον εαυτό του από χαρακτηρισμούς; Όταν χαρακτηρίζει ο ίδιος οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα να πράξουν ομοίως;

Ανώνυμος είπε...

τσάμπα μαγκιές όλοι ξέρουμε να πουλάμε.
τώρα που αρχίσανε οι μηνύσεις, μεσιέδες μου, να δούμε πόσα απίδια βάζει του καθενός ο σάκος.