24.2.08

30 ΜΗΝΕΣ, 1500 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΑΥΛΑΙΑ

30 μήνες (24/8/2005 – 24/2/2008)
1500 αναρτήσεις
ΑΥΛΑΙΑ

Image Hosted by ImageShack.us


We'll meet again
Don't know where
Don't know when
But know we'll meet again
some sunny day.
.
Keep smilin' through
Just like you always do
Till the blue skies drive
The dark clouds far away.
.
So will you please say hello
To the folks that I know
Tell them I won't be long
They'll be happy to know
That as you saw me go
I was singing this song
.
We'll meet again
....
.
Από ένα τραγούδι του 1939 με την Vera Lynn

57 σχόλια:

revqueer είπε...

Σταματάς?

Αν όντως σταματάς (θα έχεις τους λόγους σου και είναι σεβαστοί) απλά θα σου πω ευχαριστώ.

:-(

Alex A. είπε...

Συμφωνώ με τον Revqueer και επαυξάνω. Θα μας λείψεις πολύ! Θα κάνω μια αναδημοσίευση από το blog σου τις επόμενες μέρες, αναφέροντας την πηγή, βέβαια. Ελπίζω να είναι εντάξει.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Να σαι καλά, όποια απόφαση κι αν πάρεις. Εμείς θα είμαστε πάντως εδώ και θα σε περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα... σίγουρα έρχεται η στιγμή που όλα τελειώνουν και κάτι άλλο αρχίζει... Συγχαρητήρια που δεν το κάνεις δακρύβρεχτο... Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν αντάξιοι "συνεχιστές".

Ευχαρσιτούμε και πάλι

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ένα ωραίο blog και μπράβο σου για τη δουλειά που έκανες ως τώρα. Μακάρι να υπάρξουν ανάλογοι συνεχιστές(αν και είμαι βέβαιος εδώ που τα λέμε).
Γειά χαρά,Στέλιος Κ.

Ανώνυμος είπε...

Erva_cidreira, θυμάμαι πόσα λίγα gay θεματικής μπλογκς υπήρχαν όταν ξεκίνησες.

Τώρα μπορεί να είναι πολλά, αλλά, από όσα έχω την δυνατότητα να γνωρίζω, κανένα δεν είναι αποκλειστικώς ταγμένο στους υψηλούς στόχους που έθεσε με υπευθυνότητα το Απέναντι Πεζοδρόμιο. Είναι κρίμα να κατεβάζει αυλαία ένα μπλογκ πολιτικής λειτουργίας που ενδυνάμωσε το gay κίνημα και άνοιξε τους ορίζοντες και τις προοπτικές δείχνοντας το δρόμο της διεκδίκησης με έναν τέτοιο τρόπο που "τάραξε τα νερά" και άλλαξε τα δεδομένα.

Θα λείψεις από πολλούς, και ίσως αξίζει να κάνεις μια θυσία, έστω και εις βάρος των υποχρεώσεών σου.
[ αρκεί να σκεφτείς ποιοι είναι αυτοί που θα αναπνεύσουν με ανακούφιση :-) ]

Ό,τι κι αν αποφασίσεις, σου εύχομαι καλό δρόμο και ευόδωση όλων των προσδοκιών του Απέναντι Πεζοδρόμιου και των φίλων του.

K.σ-Μ.

Ανώνυμος είπε...

Και μιας και υπάρχει στον υπολογιστή, ας αφήσω εδώ το τραγούδι του τίτλου.

Κ.σ-Μ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι από τους τακτικούς επισκέπτες της μπλογκόσφαιρας αλλά κάθε φορά που έβρισκα ευκαιρία έψαχνα να βρω το ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ στους πίνακες. Συμφωνούσα πάντοτε με την ουσία και λυπάμαι που διαφώνησα κάποτε για μία λεπτομέρεια.

Λυπάμαι πολύ που τελειώνει. Τώρα θα πρέπει να ψάχνουμε στα ξένα ιστολόγια αλλά που να βρεθεί χρόνος. Αν αρχίσεις κάτι καινούριο ελπίζω να μας ενημερώσεις.

ethanandthecity είπε...

έαν όντως σταματάς, μέσα απ την καρδιά μου ένα μεγάλο μπράβο για όσα προσέφερες μέσα από το site σου τα τελευταία 2μιση χρόνια.

Queerdom είπε...

Να είσαι καλά.
Και σ'ευχαριστούμε.

Elementstv είπε...

Ειλικρινά σε ευχαριστούμε πιστεύω όλοι για το το πιο ενημερωτικό γκέι μπλόγκ της Ελλάδας!Να είσαι καλά!

phoinix είπε...

αλήθεια? ρίχνεις αυλαία?
πολύ θα μου λείψει αυτό το blog.
έκανες πραγματικά εξαιρετική δουλειά.

ελπίζω να αρχίζει κάπου κάτι καινούριο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα αλλά από την άλλη και μια τεράστια προσφορά εδώ και 30 μήνες τώρα. Για μένα το καλύτερο blog που διαβάζω!!! Μου δίνει θάρρος και ελπίδα ότι στην Ελλάδα ότι και κάτι κινείται στο θέμα της ομοφυλοφιλίας. Πέρα από τις ειδησεογραφικές πληροφορίες μου άρεσε πολύ ειδικά τώρα τελευταία και η παρουσίαση κειμένων άλλων αρθρογράφων κάτω από μια συγκεκριμένη επικεφαλλίδα.

geonurse

hotel iris είπε...

Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, το blog σου σήμαινε και σημαίνει πολλά για μένα. Το έργο που έχεις αποδώσει είναι πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολα όχι μόνο κάποιος άλλος, αλλά πολλοί άλλοι μαζί θα τα κατάφερναν. Εύχομαι η προσπάθεια που ξεκίνησες να βρει άξιους συνεχιστές-που δεν είναι άλλοι από τον εαυτό μας, αλλά και εσένα ξεκούραστο να επιστρέφεις με κάτι καινούργιο που θα έχει μεγαλύτερη συλλογικότητα και συμπαράσταση από αυτή τη μοναχική σου προσπάθεια.
Έχεις τον Σεβασμό μου και ξανά
σ΄ ευχαριστώ!

etalon είπε...

Δεν σου εγραψα ποτέ
χωρις λόγο
σε διαβαζα σε επισκεπτομουν
το ξερεις


δεν σου εγραψα ποτέ
ησουν πληρης

και οι λόγοι προφανεις


και τωρα
το κλικ δε λεει να ξεκολησει
σαν φιλος που χανεται
σαν κατι λιγότερο
πια
στο μεσα κοσμο μου

δεν σου γραψα ποτε
και τωρα ειναι αργα
αραγε για να σου γραψω
απλα

"ευχαριστω"

ε?

Ανώνυμος είπε...

O τελευταίος σχολιαστής είπε κάτι πολύ σωστό για την παρουσία σας στο ελληνικό ιστολογείν. Ησουν πλήρης. Είχα πολλές φορές αυτή την αίσθηση γιατί δεν έβρισκα κάτι για να γράψω αν και θα το ήθελα. Την ίδια αίσθηση έχω με όλα τα ιστολόγια που αξίζουνε και αυτός είναι ο λόγος που έχω ελάχιστες συμμετοχές σε συνομιλίες.

Θέλω να σας υποβάλω μία παράκληση. Διάβασα ότι είσαστε από τα πρώτα gay ιστολόγια. Μπορείτε να θυμηθείτε πόσα ήταν τότε και να μου πείτε χοντρικά πόσα υπολογίζετε τώρα;

Ευχαριστώ για όλα και καλή επιστροφή με την ίδια ωραία δουλειά
Yiannis A.

Ανώνυμος είπε...

Philo μου μείνε σε παρακαλώ!
Luclebelge
He puso una nota para ti su mi blog, querido amigo

APSOY είπε...

Ρε συ, μείνεεεεεεε...
Ξανασκέψου τοοοοο!!!
ε?

Ανώνυμος είπε...

Eva ξανασκέψου το. Γιατί να το σταματήσεις; Σίγουρα θα έχεις τους λόγους σου αλλά είμαστε πολλοί που σε διαβάζουμε. Θα μας λείψει η οπτική σου.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μου έδωσες μέσα από το blog αυτό..

Αν και δεν εχω γράψει ποτέ σε διάβαζα καθημερινά

ένας 17χρονος από το Βορρά (Θεσσαλονίκη :-))

Ανώνυμος είπε...

gamoto
tha meinoume tora mono me ta blogs tupou: afairetikotita, melo, melo kai aposiopoiitika...
tha leipei to diko sou reality break apo ti diki mas reality

filia

ps ki isoun to proto blog pou edeiksa sti mana mou gia na katalavei ti simaino prin apo kapoious mines

Ανώνυμος είπε...

Oti ki an apofasiseis, se eyxaristw gia ayto to parathiro. I matia su kai i thematiki su itan sferikotati, kai me mia kultura pou sindiaze tin idieteri elliniki opitiki sto thema tis omofilofilias, boliasmeni arista me tin pio apeleytheromeni tis Eyropis , alla kai tin pio katathliptiki tu Iran p.x.
Safestata tha mu lipsei to blog.Isws ine to mono pou diavazw me sinepeia , kathimerina. An boreseis na vreis kapio allo vima-input, sta pragmata, tha tan poli kalo, mias kai den mas periseyun oi anthrwpoi pou me axioprepeia enimerwnun tus neoterus gay , pou akoma sximatopoiun tin taytotita tus.

erva_cidreira είπε...

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες και όλους από καρδιάς για τα καλά σας λόγια. Είναι πραγματικά συγκινητική όλη αυτή η τρυφερότητα, η αγάπη αλλά και η εκτίμηση που αναδύονται μέσα από τα σχόλια σας. Η πιο τρανή απόδειξη του πόσο άξιζε τον κόπο τελικά αυτό το δυομισάχρονο ταξίδι στην ιστόσφαιρα. Ωστόσο η απόφασή μου είναι οριστική.
Όταν το Απέναντι Πεζοδρόμιο εμφανίστηκε στα τέλη Αυγούστου του 2005 υπήρχαν μόνο τρία γκέι ιστολόγια: το Homocomix, η Ομάδα G και η Gay Βιβλιογραφία στα ελληνικά. Όταν η Ομάδα G, που τη λάτρευα, διέκοψε τη λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 2006 ήμασταν πια καμιά δεκαριά. Όμως προσωπικά είχα την εντύπωση ότι το κενό που άφηνε πίσω της θα έμενε ακάλυπτο για πάντα, κι ακόμη και σχετικά πρόσφατα προσπάθησα, ανεπιτυχώς, να πείσω τον XYZ να επιστρέψει. Ενάμιση χρόνο μετά τα γκέι ιστολόγια φθάνουν περίπου τα 150, οι νεώτεροι αγνοούν το πρωτοπόρο εκείνο μπλογκ και η γκέι διαδικτυακή ζωή προχωράει δυναμικά προς τα εμπρός. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα το ίδιο θα συμβεί και με την απουσία του Απέναντι Πεζοδρομίου. Άλλα ιστολόγια θα πάρουν πολύ πιο επιτυχημένα τη θέση του και μόνον οι παλιότεροι αναγνώστες ίσως να το θυμούνται κάπου κάπου. Αλίμονο άλλωστε αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα.
Και μολονότι καταλαβαίνω την καλή διάθεση στα σχόλια του etalon και του Yannis A, φοβάμαι ότι δεν θα συμφωνήσω μαζί τους. Αν δεν συμμετέχουμε στις συνομιλίες γιατί νομίζουμε ότι καλυπτόμαστε από τις θέσεις ενός μπλογκ, τότε αυτό μπορεί να μην σημαίνει ότι πρόκειται για ένα πλήρες μπλογκ αλλά ότι μάλλον, ή ίσως, είναι ένα επικίνδυνο μπλογκ. Επιτυχία για ένα μπλογκ είναι να καταφέρνει να μας κινητοποιεί, να λειτουργεί ερεθιστικά, να προκαλεί την ενεργό συμμετοχή όλων μας με ιδέες, γόνιμες αντιπαραθέσεις και δράση. Και είμαι σίγουρος ότι ο χώρος που θα απελευθερώσει το ΑΠ σύντομα θα επιτρέψει σε άλλα ιστολόγια να αναπτύξουν με μεγαλύτερη άνεση κι ευρυχωρία τις δικές τους ιδεολογικές και αισθητικές προτάσεις.
Τέλος, η αυλαία μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος της α’ πράξης ή το οριστικό τέλος του έργου, στην προκειμένη περίπτωση πάντως δεν αποτελεί έναν ευφημισμό για το «κατεβάζω ρολά». Τώρα που θα έχω περισσότερο χρόνο θα έχω την ευκαιρία να σχολιάζω συχνότερα στα υπόλοιπα ιστολόγια. Ίσως ανεβάσω στο μέλλον ξανά κάποια ποστ. Ίσως συμμετάσχω σε κάτι συλλογικό. Στον μικρό κόσμο του ελληνικού ίντερνετ και να θέλει κανείς δεν μπορεί να χαθεί. Όλο κάπου τριγύρω θα βρίσκεται.

Ανώνυμος είπε...

Εγωϊστικό ...αλλά ΟΧΙ, δεν το δέχομαι.

Αυτό που κάνεις δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να συνδυάσω τέτοια ευρυμάθεια, ευαισθησία και χαρακτήρα. Γι'αυτό δεν τη δέχομαι την απόφασή σου. Σόρρυ. :(

Κρίμα ρε συ.

greekgaylolita είπε...

Ok αγαπημενε.
Θα σε περιμενουμε ολες οι"κουκλες"
να κατεβεις ξανα στη κοιλαδα μας.
Για οσο..

xomeritis είπε...

"Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα το ίδιο θα συμβεί και με την απουσία του Απέναντι Πεζοδρομίου. Άλλα ιστολόγια θα πάρουν πολύ πιο επιτυχημένα τη θέση του."

Erva δε νομίζω ότι αυτό θα συμβεί τόσο εύκολα.

Όλοι μπιζάρουν για encore. Να το ξανασκεφτείς.

To Μπρίκι είπε...

Όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Κάποια στιγμή πρέπει να αποστασιοποιηθείς απο όλα και να επαναπροσδιορίσεις πως θες να συνεχίσεις. Ήσουν και είσαι η αιτία αφύπνισης για πολύ κόσμο.
Να είσαι καλά.

Άννα + Κατερίνα

Ανώνυμος είπε...

καλημερα, erva!
παρακολουθουμε απο χθες τις εξελιξεις στα σχολια του τελευταιου αυλαιοποστ.
η αληθεια ειναι οτι τρομαξαμε λιγακι...πολυ!
θα σε περιμενουμε να επιστρεψεις με οποια μορφη θελεις εσυ, ως σχολιο στα μπλογκ μας, ως νεο ιστολογιο ή ο,τι αλλο οβιδιακο θελεις εσυ!
σε ευχαριστουμε για ολα οσα εγραψες τοσον καιρο και ευχομαστε καλη συνεχεια!

λενα+χριστιανα

Ανώνυμος είπε...

Erva, εἶναι πολὺ λυπηρὸ ποὺ θέλεις νὰ σταματήσῃς, ἂν καὶ καταλαβαίνω ὅτι ἐνδεχομένως νὰ κουράστηκες. Σὲ κάθε περίπτωσι σοῦ εὔχομαι καλὴ συνέχεια, σὲ ὅ,τι κι ἂν ἀποφασίσῃς νὰ κάνῃς τώρα. Σ' εὐχαριστῶ πολὺ γιὰ ὅσα ἔδωσες σ' ἐμένα προσωπικὰ καὶ στὴν κοινότητα συλλογικὰ ὅλους αὐτοὺς τοὺς τριάντα μῆνες.

gay super hero είπε...

Είσαι ο λόγος που ξεκίνησα το μπλόγκινγκ.

Ξανασκέψου το!!!

[Για την ιστορία κι εγώ είχα λάβει μια παρόμοια απόφαση κατά το τέλος του 2007, αλλά τελικά δεν έφυγα ποτε! ]

cobden είπε...

Κρίμα,δε θα χαθούμε όμως,ε ;))

ioazon είπε...

Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
Να 'σαι καλά.
Θα μου λείψεις, είναι η αλήθεια.

Υπογραφή: Μια μή-gay αναγνώστριά σου.

erva_cidreira είπε...

Να σας ευχαριστήσω και πάλι για τα καλά σας λόγια και την τρυφερή ενθάρρυνσή σας. Όμως ούτε στα ξένα έφυγα, ούτε πέθανα. Ούτε καν «ρολά δεν κατέβασα» στο ΑΠ, όπως βλέπετε. Εδώ είμαι, εδώ είμαστε όλοι μας. Οι αποχαιρετισμοί είναι πάντοτε δύσκολοι, το ξέρω, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ίσως να μην χρειάζεται τόση δραματικότητα.
Στους συνδέσμους δίπλα μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν ένα σωρό αξιόλογα λοατ ιστολόγια που είμαι σίγουρος ότι όλα έχουν κάτι ιδιαίτερο να μας πουν, κάποια μάλιστα δεν θα δίσταζα να τα χαρακτηρίσω ως τα καλύτερα της ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Ας τα επισκεφθούμε, ας τα διαβάσουμε, ας σχολιάσουμε, ας φτιάξουμε καινούργια δικά μας αν τα υπάρχοντα δεν μας καλύπτουν πλήρως, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εκμεταλλευθούμε την ελευθερία που μας προσφέρει το διαδίκτυο για να εκφρασθούμε ελεύθερα, δημοσιοποιώντας περήφανα έναν λόγο, μια κουλτούρα, έναν πολιτισμό που μέχρι τώρα μας ανάγκαζαν να βιώνουμε λαθραία, ιδιωτικά, ενοχικά.
Κι εκεί που πριν βρισκόταν ένα αγαπημένο ιστολόγιο, ας φτιάξουμε στο μέλλον πολλά άλλα νέα ιστολόγια, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ο πλουραλισμός και ο σεβασμός των διαφορετικών απόψεων ας είναι ο γνώμονας μας. Και να είστε βέβαιοι ότι σύντομα θα ξανασυναντηθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εδιάβασα εχθές αυτό που γράψατε αλλά δεν απάντησα αμέσως γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τί εννοούσατε επικίνδυνο ιστολόγιο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη αλλά σας αναγνωρίζω ότι έχετε απόλυτο δίκαιο για τη συμμετοχή. Η μεγάλη συμμετοχή συνομιλητών στο τελευταίο θέμα σας δείχνει ότι θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει μία μεγάλη ζεστή συντροφιά. Αυτό μπορεί να σας έκανε να μη θέλετε να μας αφήσετε.

Επισκέφθηκα τα αρχικά ιστολόγια και διαπίστωσα ότι ήταν δύο γιατί το ΗΟMOCOMIX είναι ξένο. Θεωρώ πολύ μεγάλη επιτυχία να γίνουνε 150 μέσα σε 30 μήνες.

Yiannis A.

Cookie Basher είπε...

Το να υπάρξει κάποιο μπλογκ που θα διαδεχτεί πετυχημένα το Πεζοδρόμιο μου φαίνεται πολύ δύσκολο..ίσως κάποτε..
(Φυσικά λυπάμαι, αλλά προσπαθώ να αποφύγω το drama!)

Αν κι έχω αφήσει ελάχιστα σχόλια, ήμουν τακτικός επισκέπτης. Νά σαι πάντα καλά :)

George Tsitiridis είπε...

το Απέναντι Πεζοδρόμιο θα ειναι παντα εδω.
εχει κανει πολλά και θα μείνει στην ιστορία οπως και να έχει..
ελπίζω να σε ξαναδούμε σύντομα.. να μας χαρίζεις ολα αυτα τα ομορφα πράγματα..
και ολα να σου πάνε καλα.

Ναυτίλος είπε...

Ήταν ωραία, όσο κράτησε!

Έκανες αξιοθαύμαστο έργο, και δεν είσαι τόσο «περιττός» πια, όσο νομίζεις. Ο λόγος που επισκεπτόμουν καθημερινά το blog σου, ήταν γιατί φίλτραρες τις υπόλοιπες ιστοσελίδες κι έβρισκα τα καλύτερα άρθρα έτοιμα, ξεδιαλεγμένα, και είχα εμπιστοσύνη στο γούστο σου.

Κατανοώ πως κουράστηκες, πως ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς. Το να διαβάζεις καθημερινά τόσα blogs και να διαλέγεις και να ποστάρεις... ήταν κάτι που σίγουρα σε κούρασε.

Θέλω από καρδιάς να σ’ ευχαριστήσω για τον κόπο σου, καθώς και το αγνό σου κίνητρο με το οποίο διαχειρίστηκες όλ’ αυτά τα χρόνια το blog σου.

Σου εύχομαι καλή ξεκούραση, και σύντομα να ορμήξεις σε μια νέα μάχη, διαφορετική ίσος. Γιατί ο πολεμιστής δεν σταματάει ποτέ να μάχεται.

Φιλιά και νά ’σαι πάντα καλά.

\(^__^)/ *Huuuuuuugs!

enteka είπε...

(ευχαριστούμε - και κρίμα)
καλή συνέχεια!

revqueer είπε...

Αναδημοσιεύω σχόλιο που άφησα στο blog του xomeriti για την αποχώρησή σου:

"Εγώ θα ομολογήσω πως είχα 'βολευτεί' με το ΑΠ. Αφού υπήρχε ο erva να ασχολείται με τα 'σημαντικά', μπορούσα εγώ να ασχολούμαι με τα ασήμαντα. Όπως λες, ο erva με καθοδηγούσε. Τώρα που αποφάσισε να σταματήσει όμως, είναι μια καλή ευκαιρία για μενα να ωριμάσω και να καταλάβω πως η ενημέρωση και ο αγώνας δεν είναι κάτι που πρέπει να περιμένω από τους άλλους, αλλά κάτι που πλέον θα απαιτώ πρωτίστως από τον εαυτό μου."

Jimmy Rose είπε...

από τα πρώτα sites που μου άνοιξαν το δρόμο στο να γίνω και εγώ blogger. Ούτε που θυμάμαι πώς σε βρήκα, μέσα από εδώ όμως γνώρισα έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που μου επέτρεψε να είμαι και εγώ πιο ανοιχτός σε αυτό που θέλω, σε αυτό που νιώθω.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Σ'ευχαριστώ...

;-)

les_boi είπε...

οκ κι εγω σοκαρίστηκα λιγάκι, βασικά γιατι δεν πίστευα ότι θα κλείσεις ever αλλά τεσπα να πω κι εγω ότι είσαι το πρώτο μπλόγκ που ανακάλυψα και θυμάμαι πόσο είχα ενθουσιαστεί που βρήκα τόσα πολλά και ωραία θέματα και σε θαύμαζα για την μεγάλη συλλογή ειδήσεων και πληροφοριών, αρκετά μετριοπαθής και σωστός πάντα ... αυτά
φιλιάάά;-)

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ΄σχεδόν βέβαιος ότι θα ακολουθήσεις τη μοίρα του diavazo.blogspot, που αν και έκλεισε το μαγαζί του από τον Ιούνιο του 2007, εξακολουθεί να είναι από τα πρώτα blogs σε επισκεψιμότητα. Το Α.Π. είναι ήδη μια βάση δεδομένων, ένα σημείο αναφοράς και μια πηγή πληροφόρησης όχι μόνο για τα μέλη και τους φίλους της gay κοινότητας. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλοι θα περνούν μια βόλτα από δω αφού θα μας απασχολούν για πολλά χρόνια ακόμη, οι έρωτες, τα πάθη και η ηδονή, οι διακρίσεις, η ευαισθησία των ανθρώπων, η βαναυσότητα των αυταρχικών καθεστώτων απέναντι στους gay, η υποκρισία. Χαιρετίζω την απόφασή σου, γιατί έχεις το δικαίωμα να καθορίσεις την καθημερινότητά σου, την εμπλοκή σου με τη μπλογκόσφαιρα και την προσωπική σου ζωή. Να σε χαίρονται οι φίλοι σου. Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Σ' ευχαριστώ . Kαλή ξεκούραση και να επιστρέψεις δριμύτερος :)

Ανώνυμος είπε...

eyxaristoume gia thn energeia pou edwses!!!

kalh synexeia
k na ksereis pws kathe toso egw tha koitazw apo synitheia na dw an egrapses kati xexe

=)

Ανώνυμος είπε...

"αυλαία και πάμε..." λοιπόν; Παρόλο που το ειδος, το ηθος και η συνέπεια της ισοτολογικής σου παρουσίας δεν αντικαθίσταται αλλα και δυσκολα θα αναπληρωθεί, σου ευχομαι καλη συνέχεια σε οτι πρόκειται να κάνεις, καλές ενδιαφερουσες αναγνώσεις και καλή συγγραφή να σε ξαναβρουμε.

g for george είπε...

Αγαπητό Απέναντι Πεζοδρόμιο, δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν να σταματήσεις αλλά θα σε παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς.

Αν θες να κάνεις ένα διάλειμμα, κάνε το, αλλά μην σταματάς εντελώς.

Provato είπε...

μπεεεεευχαριστούμε για όλα!

:-))

να επιστρέψεις όταν σου κάνει κέφι! σύντομα ελπίζω!

Ανώνυμος είπε...

Διάβαζα το blog σου αραιά και που, όταν μία μέρα έπαθα σοκ, βλέποντας ότι είχες αναδημοσιεύσει ένα post μου από ένα μου blog. Ξαφνικά, αισθάνθηκα ένα περίεργο συναίσθημα χαράς, θαλπωρής και μίας συντροφικής ώθησης στο να συνεχίσω να γράφω.

Δεν έχω μελετήσει πολύ το blog σου, το παραδέχομαι, αλλά με αυτήν και μόνο την κίνησή σου, με έκανες να δω τα πράγματα με τελείως άλλο μάτι. Ένα μικρό «δεν είσαι μόνος σου», που έμεινε ανεκτίμητο στην καρδιά μου.

Πραγματικά, σ’ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Θα μου λείψεις και μένα. Σε ευχαριστώ για τα τόσα πολλά που έμαθα από το Απέναντι Πεζοδρόμιο.

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω απο καρδιας, καταπληκτική δουλεια. θα μας λειψεις....

dgalanis είπε...

μα που πάτε αγαπητέ?

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα. Η δουλειά σου αυτά τα χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Ασχέτα με την απόφασή σου να σταματήσεις, νομίζω ότι το ΑΠ θα συνεχίσει να είναι η πληρέστερη πηγή πληροφόρησης για θέματα ΛΟΑΤ στον ελληνικό ιστοχώρο. Εύχομαι καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο.

PR

Κώστας είπε...

Κατανοητό να κουράστηκες... Έκανες πραγματικά σκληρή δουλειά.

Ωστόσο να ξέρεις ότι θα αφήσεις ένα κενό πίσω σου..

Ευχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

tha mou leipseis x

hono-gr είπε...

Kalhspera me megalh xara vlepw ena dimofiles kai axsiologo omofilofiliko istologio, eime kenourios sto xwro tha xarw olous na sas dw sto istologio mou
http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/mporei-na-ginei-gamos-omofylwn-sthn-ellada.html

stassa είπε...

Γειά σου erva. Πότε πρόλαβες και με βρήκες;

Εγώ δυστυχώς, δεν σε "πρόλαβα" σε ενεργή δράση :( Σαν αναγνώστρια φυσικά σε ήξερα. Ελπίζω να επανέλθεις, συν τω χρόνω...!