3.5.12

ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΙΣΤΟΛΟΓΩΝ

Κύριε Ροΐδη,
Θα μπορούσα να παραπέμψω σε δεκάδες πηγές για να αποδείξω πως η «Χρυσή Αυγή» του συνιδιοκτήτη του κτιρίου του πορνοξενοδοχείου με τους αλλοδαπούς υπαλλήλους “Νew Dream” φύρερ Mιχαλολιάκου και της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια, υποψήφιας του κόμματος του, είναι κόμμα δολοφόνων, Σατανιστών και Χιτλερικών, οι οποίοι με τη συνενοχή της Εκκλησίας παριστάνουν τους ευσεβείς.
[...]
Με όλες τις επιφυλάξεις που μπορούν να διατυπωθούν, δεν μπορεί να αγνοηθεί ότι η οργάνωση αυτή παρανομεί ασύστολα και προτρέπει σε κακουργηματικές πράξεις, έχοντας μάλιστα μέσα στον πυρήνα της ιδεολογίας της το εγκληματικό στοιχείο.
….
ΥΓ1
Είναι γνωστό πως πολλοί Ναζιστές κρύβουν πίσω από τον ψευτοπαλληκαρισμό τους την ομοφυλοφιλία τους, με πρώτον τον ίδιο τον αρχηγό τους τον Χίτλερ. Κλασσικό παράδειγμα, ο αυστριακός κρυφοομοφιλόφιλος Φύρερ Χαϊντερ.

http://roides.wordpress.com/2012/05/02/2may12/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας απάντησαν

laskaratos

Σας ευχαριστούμε.
Το είχα ήδη δει από τις επισκέψεις που δεχθήκαμε από το μπλοκγ αυτό.
Είναι τρομερά άδικο να μας κατηγορούν τη στιγμή που υπερασπιζόμαστε με φανατισμό τα δικαι’ώματα των ομοφυλόφιλων, σύμφωνο συμβίωσης κλπ.και πολεμάμε τους διώκτες τους, τους Ναζί, την Εκκλησία κλπ.

Έχουμε εγκαλέσει πολλές φορές ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τολμάει να φέρει στη Βουλή το υπεσχημένο Σύμφωνο συμβίωσης.

Έχουμε δώσει μάχες κατά της υποκριτικής ομοφοβίας της Εκκλησίας, και στα ίδια πλαίσια γράφουμε και για τη σεσημασμένη (Τάγματα Εφόδου του Ρεμ, Χίτλερ, Χάιντερ, Στράιχερ, Χριστόδουλος κλπ) κρυφοομοφυλοφιλία των Ναζί, όχι στη βάση της εχθρότητας προς τους ομοφυλόφιλους, αλλά στη βάση της αποκάλυψης της ακροδεξιάς υποκρισίας των κρυφομοφυλόφιλων διωκτών της ομοφυλοφιλίας.

Ειμαστε φανατικά υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε ατόμου, κάθε μειονότητας και κάθε συλλογικότητας.

Εντελώς πρόχειρα παραπέμπω σε δυο ποστ:

Tραβεστί αστυνομικός και ασθενής με AIDS απολύονται στο Ελλαδιστάν

20/03/2009 από Po | Επεξεργασία
http://roides.wordpress.com/2009/03/20/20mar09/

και

Τι έπρεπε να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος
http://roides.wordpress.com/2012/11/24/24nov12/

Δεν το ξέρω το μπλογκ. Αν το δημοσίευμα είναι καλοπροαίρετο και δεν αποτελεί κατευθυνόμενο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, το καλώ να ανακαλέσει.

Λίντα