12.5.12

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜ ΦΟΡΝΤ

Τον ακούμε τόσο συχνά, θαυμάζουμε τις δημιουργίες του και όμως δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα γι' αυτόν.
Ο Tom Ford είχε τη διάθεση να αποκαλύψει πολλά στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Fern Mallis και μπροστά στο κοινό που είχε αγοράσει το πολυπόθητο εισιτήριο εδώ και 4 μήνες.
Μίλησε για όλα, από την παιδική του ηλικία και τον τόπο καταγωγής του μέχρι και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και την φημολογούμενη συνεργασία του με την H&M.
Καταρχήν, ο Ford είναι Παρθένος -στο ζώδιο- και πιστεύει πολύ στην αστρολογία. Θεωρεί ότι το ζώδιο του είναι ιδανικό για την δουλειά του, φέρνοντας παράδειγμα και τους άλλους Παρθένους συναδέλφους του που έχουν διαπρέψει όπως είναι η Stella McCartney, ο Karl Lagerfeld και η Carine Roitfeld. Μεγάλωσε στο Τέξας και επειδή το έχει στο DNA του πιστεύει ότι το καπέλο του cowboy του πάει πολύ. Ποτέ δεν του άρεσε να κρατάει σχολική τσάντα και από τα 7 του ξεκίνησε να παίρνει στο σχολείο χαρτοφύλακα.
Ο Tom Ford είναι ομοφυλόφιλος και δεν το κρύβει. Δεν το γνώριζε από μικρός αλλά μισεί τις ταμπέλες και του χαρακτηρισμούς και όπως δηλώνει: “Αν είμαι gay; Πρώτα από όλα μισώ την λέξη. Και, ναι, φυσικά είμαι gay. Δεν μου αρέσουν όμως οι ετικέτες. Ανυπομονώ να έρθει η ημέρα όπου ο ένας θα ρωτάει τον άλλον αν είναι παντρεμένος με γυναίκα ή άντρα. Ναι, είμαι gay και είμαι απολύτως ανοιχτός σε αυτό”.
Ξεκίνησε από ηθοποιός, αλλά δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό του. Έχει κάνει πολλά διαφημιστικά αλλά με διαφορετικό όνομα γι' αυτό ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, αστειευόμενος, να μην ψάξουν στο You Tube γιατί δεν πρόκειται να βρουν τίποτα.
Μιλώντας για τις δουλειές του, ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα από μόδα και όταν ξεκίνησε στην πρώτη του δουλειά με την Cathy Hardwick, αποκαλύπτει, ότι δεν προσελήφθη λόγω του ταλέντου του αλλά επειδή είχε ωραία χέρια. Μάλιστα, έχει εργαστεί για τον Marc Jacobs, τον οίκο Gucci και τον Yves Saint Laurent, αλλά πάντα ήθελε να ανοίξει τα δικά του φτερά και σιγά σιγά τα κατάφερε.
Όσον αφορά την πολυσυζητημένη συνεργασία του με την H&M (ή οποιοδήποτε άλλο τέτοιο brand) απαντάει κατηγορηματικά: “Εξακολουθώ να το διαβάζω και το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό. Δεν έχω κουβεντιάσει ποτέ με την H&M. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που κάνω. Αυτό που με συναρπάζει τώρα είναι τα καλύτερα: τα καλύτερα υφάσματα, η καλύτερη ποιότητα, η καλύτερη ραφή. Και αυτό με ενθουσιάζει. Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτά όλα κοστίζουν ακριβά. Θέλω να σχεδιάζω για ανθρώπους που ενθουσιάζονται με τα ίδια πράγματα που ενθουσιάζομαι και εγώ”.Για το τέλος, κράτησε κάποιες πιο προσωπικές λεπτομέρειες που ωστόσο δεν δίστασε να αποκαλύψει, όπως το ότι κάνει μπάνιο 4 με 5 φορές την ημέρα γιατί τον χαλαρώνει και τον ηρεμεί. Επίσης, σιχαίνεται τα κινητά τηλέφωνα και γι' αυτό δεν έχει. Χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για να ενημερώνεται και να επικοινωνεί ενώ θεωρεί την μόδα τον πιο δύσκολο χώρο μέσα στον οποίο μπορεί κάποιος να δουλέψει. Αν επιβιώσεις, βέβαια, σύμφωνα με τον Ford θα τον λατρέψεις. (gr.omg.yahoo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: