31.5.12

ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ Ο ΡΙΚΙ ΜΑΡΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ 1o ΔΙΕΘΝΕΣ GAY CULTURAL FESTIVAL;

Στη Σκιάθο για το gay festival o Ρίκι
espressonews.gr, 31/5/2012
Στο νησί του Παπαδιαμάντη βρίσκεται από χθες ο Ρίκι Μάρτιν. Ο διάσημος Πορτορικάνος τραγουδιστής της ποπ προσγειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης στη Σκιάθο με ιδιωτικό αεροσκάφος.
Τον συνόδευαν ο μάνατζέρ του και το επιτελείο του. Σκοπός της προγραμματισμένης αυτής επίσκεψης του σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στο νησί είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια μεταξύ του Ομίλου Τουριστικής Προβολής & Marketing και του ίδιου.
Ο Ρίκι Μάρτιν θα ανοίξει την Πέμπτη (12 Ιουλίου) με συναυλία του τις εκδηλώσεις του τετραήμερου Gay Culture Festival, που θα κρατήσουν έως την Κυριακή 15 Ιουλίου.
Mεγάλος ενθουσιασμός μαθαίνουμε ότι επικρατεί τόσο από την πλευρά του τραγουδιστή που έκανε δημοφιλή τη latin pop στο ευρύ κοινό, πουλώντας πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, όσο και από την πλευρά των διοργανωτών του Α’ Διεθνούς Gay Culture Festival, που αναμένουν χιλιάδες επισκέπτες στο event και πιστεύουν ότι η έναρξη του φεστιβάλ από τον Ρίκι Μάρτιν θα αυξήσει περαιτέρω τον αριθμό τους.
Αλλωστε, τον Μάρτιο του 2010 ο ίδιος ο Ricky Martin είχε αποκαλύψει την ταυτότητά του αναρτώντας στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος. Είμαι ευλογημένος γι’ αυτό που είμαι».
Στο ίδιο σημείωμα ανέφερε ακόμα ότι τόσα χρόνια σιωπής τον έκαναν να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα και αυτή η αλήθεια τού έδωσε τη δύναμη να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που δεν ήξερε ότι είχε.
Τη δήλωσή του αυτή, που ομολογουμένως σοκάρισε τις εκατομμύρια θαυμάστριές του σε όλο τον κόσμο, επιβεβαίωσε μέσα από την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Me», στις σελίδες της οποίας περιέγραφε πόσο είχε νιώσει ανακούφιση μετά την αποκάλυψη που έκανε.
«Νιώθω απελευθερωμένος. Νιώθω σε επαφή με τον εαυτό μου» είχε παραδεχτεί.
Μάλιστα, στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ είχε ανακοινώσει το όνομα του αγαπημένου του, του οικονομολόγου Κάρλος Γκονζάλες Απέλα, τον οποίο παντρεύτηκε τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ.
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ

3 σχόλια:

gay super hero είπε...

Απίστευτο! Να είναι αλήθεια άραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Και, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, επίσημα πριν από περίπου 23 ώρες διαψεύστηκε ΚΑΙ αυτό από την επίσημη σελίδα του στο facebook(http://www.facebook.com/RickyMartinOfficialPage). ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ
:-(((((((
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ;;;;; ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ;;;;;;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
(Είμαι ο Ανώνυμος 14:25, φαν του Ricky Martin)