3.5.12

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΜΝΕΪ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Παραιτήθηκε την πρώτη ημέρα εργασίας του ομοφυλόφιλος σύμβουλος του Ρόμνεϊ μετά από συντηρητικές αντιδράσεις
philenews.com, 2-5-2012
Ουάσιγκτον: Εκπρόσωπος του υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ, που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, παραιτήθηκε την πρώτη ημέρα της εργασίας του, μετά από έντονες αντιδράσεις συντηρητικών.
Ο Ρίτσαρντ Γκρενέλ είχε προσφάτως προσληφθεί για να εκπροσωπεί τον Μιτ Ρόμνεϊ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Σε ανακοίνωσή του, ο Ρ.Γκρενέλ ευχαρίστησε τον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης για την πίστη του σε αυτόν.
Ο Ρ.Γκρενέλ είχε δεχθεί έντονες επικρίσεις από συντηρητικούς κύκλους, οι οποίοι ανέφεραν ότι η πρόσληψή του θα έβλαπτε την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ.
Ο πρόεδρος της ομάδας ομοφυλοφίλων των ρεπουμπλικάνων Log Cabin Republicans δήλωσε ότι τον εκπρόσωπο κυνήγησαν «η άκρα Δεξιά και η άκρα Αριστερά».
«Είναι κρίμα που ενώ η καμπάνια του Μιτ Ρόμνεϊ έκανε ξεκάθαρο ότι το γεγονός πως ο Γκρενέλ ήταν ομοφυλόφιλος δεν αποτελούσε ζήτημα για τον κυβερνήτη και την ομάδα του» είπε ο Ρ.Κλαρκ Κούπερ, «η υπερ-κομματική συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με τα προσόντα του Ρικ για την εθνική ασφάλεια απείλησε να διακυβεύσει την αποτελεσματικότητά του στην προεκλογική εκστρατεία».
Η καμπάνια του Μιτ Ρόμνεϊ εξέφρασε την απογοήτευσή της για την παραίτηση του Ρ.Γκρενέλ.
«Θέλαμε να μείνει γιατί διέθετε ανώτερα προσόντα για τη θέση που προσελήφθη να καλύψει» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του Μιτ Ρόμνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: