15.5.12

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΗΣ LADY GAGA

Δεν επιτρέπουν την διοργάνωση συναυλίας της Lady Gaga στην Ινδονησία
AlphaTV News Team, 15/05/2012
Αρνήθηκε να χορηγήσει άδεια για την διοργάνωση συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας της ποπ, Lady Gaga, επικαλούμενη αντιρρήσεις συντηρητικών μουσουλμανικών οργανώσεων.
Το «Μέτωπο των Υπερασπιστών του Ισλάμ», μια οργάνωση γνωστή για τις συχνά βίαιες εκστρατείες της, απείλησε να παρεμποδίσει την διοργάνωση της προγραμματισμένης συναυλίας της τραγουδίστριας στις 3 Ιουνίου, με το αιτιολογικό ότι τα τραγούδια της προωθούν την λατρεία του σατανά και την ομοφυλοφιλία.
"Λάβαμε την απόφαση αφού εξετάσαμε τις ενστάσεις διαφόρων μουσουλμανικών οργανώσεων που θεωρούν ότι οι σκηνικές εμφανίσεις της Lady Gaga δεν συνάδουν με τον πολιτισμό μας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της εθνικής αστυνομίας Μπόι Ραφλί Αμάρ.
Η απόφαση αυτή αναμένεται να εξοργίσει το τοπικό κλαμπ των θαυμαστών της, που είναι γνωστό ως "Μικρά Τέρατα".
Περισσότερα από 30.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί για την συναυλία, που ήταν προγραμματισμένο να δοθεί στο εθνικό στάδιο Μπουνγκ Καρνό, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Αστέρες με διεθνή καριέρα συρρέουν στην Ινδονησία, την χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό μουσουλμάνων, εκμεταλλευόμενοι την ισχυρή της οικονομία και την ανερχόμενη μεσαία τάξη με επαρκές εισόδημα προς διάθεση για ψυχαγωγία.
Τον τελευταίο χρόνο, αστέρες της ποπ όπως η Κέιτ Πέρι, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κάιλι Μινόγκ έχουν εμφανιστεί στην Ινδονησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: