18.5.12

ΗΠΑ. ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ...

Διάσημοι που τάσσονται υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων…
Ο Μπάρακ Ομπάμα βρίσκει υποστήριξη και στον χώρο της μουσικής!

mtvgreece.gr, 16/5/2012
Η επιθυμία του Barrack Obama να νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλοφίλων στην Αμερική, βρίσκει πλέον υποστήριξη και στον χώρο της μουσικής!
Ο Jay-Z σε συνέντευξη του στο CNN, μίλησε και εκείνος ανοιχτά για την αναγνώριση του δικαιώματος των ομοφυλοφίλων να παντρεύονται, λέγοντας: “Αυτό είναι κάτι που κρατάει την χώρα μας πίσω. Το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του είναι αποκλειστικά και μόνο δική του δουλειά.” Μαζί με τον Jay-Z και οι P!nk, Adam Lambert, Lady Gaga, Adam Levine, Miley Cyrus έχουν εκφραστεί με αρκετά θετικά λόγια για αυτό το ευαίσθητο ζήτημα…
P!nk: Η σκηνή του γάμου ομοφυλοφίλων στο “Raise Your Glass” video προέρχεται από αληθινό περιστατικό: “Έκανα τον γάμο της κολλητής μου στην αυλή του σπιτιού μου. Στο τέλος η μητέρα της δάκρυσε και αναρωτήθηκε “Μα γιατί να μην είναι νόμιμο;” ΄Ηταν ότι πιο συγκινητικό έχω δει στην ζωη μου, γι`αυτό και μπήκε στο video.”
Lady Gaga: Όταν είχε ξεκινήσει η συζήτηση για την νομιμοποίηση τoυ γάμου ομοφυλοφίλων στην Νέα Υόρκη, είχε τουιτάρει: “Είμαι τόσο περήφανη που ζω στην Νέα Υόρκη! Ένα βήμα προς την ισότητα και πιο κοντά στην νομιμοποίηση του gay γάμου στην Αμερική! Απόλυτη ισότητα και ενότητα!
Adam Levine: Σε συνέντευξη του στο περιοδικό OUT, μιλώντας για τον ομοφυλόφιλο αδελφό του: “Το γεγονός ότι ο gay γάμος δεν έχει νομιμοποιηθεί σε όλο τον κοσμο, είναι αστείο.”
Miley Cyrus: ”Νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι αξίζουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ελευθερίες. Όταν δεν νομιμοποιείται ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, τότε αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούνε να έχουν τα ίδια ασφαλιστικά δικαιώματα με εμάς, δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως οικογένειες και στο τέλος δεν έχουν τις ίδιες ελευθερίες με τους ετεροφυλόφιλους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχει αυτό, με τον ρατσισμό του χρώματος στο δέρμα πριν από μερικές δεκαετίες.”
Adam Lambert: Το κομμάτι “Outlaws Of Love” μέσα από το album “Trespassing” περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τις διακρίσεις που γίνονται εις βάρος των ομοφυλοφίλων στην σύγχρονη εποχή. Λέει ο ίδιος: “Το κομμάτι είναι αφιερωμένο στην LGBT κοινότητα και στο “παράνομο” δικαίωμα της να αγαπάει τους ανθρώπους που επιλέγει.” Όσο για την υποστήριξη του Obama, o Adam δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: “Xαίρομαι πολύ, είνα η πρώτη κίνηση που γίνεται και πρεπει να την υποστηρίξουμε όλοι.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: