7.6.08

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ 3

Image Hosted by ImageShack.us
.
Δεν θα είναι παρά μία κοινοτοπία να γράψω ότι από προχθές όλες και όλοι αισθανόμαστε όταν περπατάμε λίγο ψηλότεροι. Οι δύο πρώτοι γάμοι είναι πλέον γεγονός και τα χαρμόσυνα νέα συνοδεύονταν από το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό που καθένας θα ονειρευόταν για το δικό του γάμο: ένα νησάκι 65 τετραγωνικών χιλιομέτρων με 533 κατοίκους, ένα μικροσκοπικό, ολόδικό μας εργαστήριο ελευθερίας. Ένα εργαστήρι που δεν θα μπορούσαν να το έχουν χτίσει παρά μονάχα οι αέρηδες, τα κύματα του Αιγαίου και τα απόκρημνα γκρίζα βράχια. Ένα νησάκι από αυτά όπου οι άνθρωποι κοίταγαν πάντα λιγάκι μακρύτερα.
Και επειδή κάπου εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να αρχίσω να ακούγομαι σαν τη Μανταλένα πάνω στη βάρκα, θα σταματήσω πάραυτα για να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στους τέσσερις νεόνυμφους να μας ζήσουν και να μας κάνουν πάντα το ίδιο περήφανους! Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά στην οργάνωση ΟΛΚΕ που έφερε σε πέρας μια υπόθεση που είχαμε φτάσει να αντιμετωπίζουμε σαν μία ακόμα χαμένη ευκαιρία. Εύχομαι οι νομικοί και δικαστικοί αγώνες που σίγουρα θα ακολουθήσουν επειδή κάποιοι τόλμησαν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα να στεφθούν με την ίδια επιτυχία. Και βεβαίως τι να πει κανείς για το δήμαρχο κ. Αλιφέρη; Τα επιχειρήματα και η ανθρωπιά του έδειξαν σε όλους αυτούς που μετράνε ψήφους και αξιώματα τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για τα κοινά. Μπράβο και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το σεβασμό, την ισορροπία και την ψυχραιμία που έδειξε στην κάλυψη των γεγονότων όπως και στο σύνολο σχεδόν του γραπτού τύπου που μας έκανε να ελπίζουμε με τα σχολιασμό του ότι η κοινωνία αρχίζει σιγά-σιγά να "ωριμάζει" - ώστε να καταπέσει και το τελευταίο άλλοθι υπουργών και λοιπών φαρισαίων.
[ Οκ, δεν ακούγομαι πια σαν τη Μανταλένα πάνω στη βάρκα. Ακούγομαι σαν τη Μανταλένα στην τελετή των όσκαρ :-) ]
Βεβαίως το να δίνουμε συγχαρητήρια και να λέμε πόσο περήφανοι και χαρούμενοι είμαστε μπλα, μπλα, μπλα δεν φτάνει. Για όσους και όσες τουλάχιστον μένουμε στην Αθήνα, ιδού το Pride, ιδού και το πήδημα.

Gay Super Hero

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ το πράιντ το βλέπω, το πήδημα όμως πού 'ντο; :)