4.6.08

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ 1

Image Hosted by ImageShack.us
.
Έβλεπα Τατιάνα το μεσημέρι λόγω θέματος και χάρηκα το Χατζηστεφάνου που κατάφερε και διατήρησε την ψυχραιμία του. Κι ένας άλλος τύπος Γιατρουδάκης ήταν μια χαρά. Οι υπόλοιποι και ειδικά μια ψυχολόγος της κακιάς ώρας κι ο παπάς με σύγχυσαν, αν και δεν περίμενα τίποτα άλλο.
Το έβλεπα με τη μαμά και πέρασε μια βόλτα κι ο μπαμπάς (ναι, δράμα, ακόμα μαζί τους μένω) και συγχύστηκα ακόμα περισσότερο με αυτά που άκουσα, αλλά τελοσπάντων. Για ακόμα μια φορά περήφανη νιώθω για τη μαμά, που ενώ εγώ κράτησα το στόμα μου κλειστό σ'αυτά που άκουγα για να μην αρχίσω να ουρλιάζω, εκείνη αντέδρασε σ'αυτά που έλεγε ο ολίγον φασίστας μπαμπάς μου.

queerdom*

Το μεγαλύτερο πανηγύρι έγινε στην εκπομπή της Τατιάνας-οδήγησα άνθρωπο στην αυτοκτονία-Στεφανίδου. Φωνές, κατάρες και όλα αυτά τα χαριτωμένα. Ένιωσα εθνική υπερηφάνεια και πολύ τυχερός που δεν έχει γίνει η χώρα μου σαν την "κατάπτυστη Ολλανδία"!! Έλεος αυτοί οι ομοφυλόφιλοι πια! :-P
Τώρα να πω ότι δε χαίρομαι επειδή αν πω το αντίθετο θα πουν πάλι για "γαμοπαράνοια"? Το θέμα είναι ότι, άκυρος ξεάκυρος, ο πρώτος γάμος ομοφύλων είναι γεγονός και ανοίγουν πολλές πόρτες για τα υπόλοιπα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα που δεν απολαμβάνουμε εγώ και οι "όμοιοι" μου. Δε με ενδιαφέρει αν είναι τόσο πίσω η κοινωνία ή αν δε με δέχεται επειδή κρατάω το χέρι του γκόμενού μου. Δε θα παρακαλέσω την κυρα Μαρία που η μόρφωσή της πηγάζει από Star και Άνθιμο, άντε και ένα μεταπτυχιακό στη Στεφανίδου, να μη σοκάρεται όταν με βλέπει να φιλιέμαι με " κάτι που έμοιαζε με γυναίκα από μακριά αλλά τελικά είχε τρίχες. Ήταν αγόρι καλέ!! ".

χρωμοσώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: