25.2.16

"ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΑΝΤΑ"

Καλεσμένος στο "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, την Τετάρτη (24/2) και για ακόμα μία φορά ο δήμαρχος Στυλίδας δεν μας έκανε να πλήξουμε. Ωστόσο, ετούτη τη φορά, ο Απόστολος προχώρησε σε μία αφοπλιστική εξομολόγηση, που πραγματικά μάς ξάφνιασε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν πρόκειται και για τρολιά του δήμαρχου, όμως, η δήλωση/απορία του "μόνο εγώ έχω πάει με άνδρα σε αυτή τη χώρα" σίγουρα θα συζητηθεί.
Ήταν τη στιγμή που ο Κωστόπουλος έβγαλε ένα σύμφωνο συμβίωσης και ζήτησε από τον Γκλέτσο να το υπογραψουν. Και τότε εκείνος με αφοπλιστική ειλικρίνεια τον ρώτησε: "Με άντρα έχεις πάει"; Ο Κωστόπουλος έδειξε να τα χάνει, απαντώντας αρνητικά. Και τότε ο καλεσμένος συνέχισε: "Δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει και το λέω"; 
Ο Κωστόπουλος σε αμήχανη θέση τον ρώτησε πού το έχει πει και ο Γκλέτσος συνέχισε: "Εδώ, τώρα. Μόνο εγώ έχω πάει; Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα! Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ, εντάξει!" (womenonly.gr, 25/2/2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια: