28.2.16

ΑΠ. ΓΚΛΕΤΣΟΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ "ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ" ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ

O Απόστολος Γκλέτσος απαντά σε όσους αντιδρούν στις τελευταίες δηλώσεις του:
«Δεν είναι σοκ, εγώ αυτό το έχω παραδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια. και τέλος πάντων, το 2016 δεν είναι πράγματα αυτά, να λέμε ότι είναι «σοκ» ή κάτι τέτοιο, προς Θεού. Ήταν και πολιτική δήλωση γιατί βλέπω πολλούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλα τα επαγγέλματα, να τους φωτογραφίζουν ότι ενδεχομένως είναι γκέι ή κάτι τέτοιο κι αυτοί να προσπαθούν να αποδείξουν με αγωνία ότι όχι, λες και είναι κάτι κακό. Και είπα μετά από 10 χρόνια να το ξαναπώ, έτσι, λίγο για να χαλαρώσουμε σαν κοινωνία. 
Όλοι αυτοί οι δήθεν και οι «τάχα μου» που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αφτιά να χαλαρώσουν, παρακαλώ πολύ. Και τέλος πάντων, όποιος αισθάνεται πάρα πολύ άνδρας και τον ενόχλησε, όποτε θέλει, όπου θέλει, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πως θα βγούμε και οι δύο από μέσα. Δεν θα σας αποκαλύψω τώρα και λεπτομέρειες. Κάθε πράγμα, μια τέτοια δήλωση είναι σοβαρή και είναι και ιερή. 
Έχει και σκοπό. Κάποιοι θα πουν ότι «σπρώχνεις τα παιδιά προς τα εκεί». Κανένα παιδί δεν σπρώχνεται προς τα εκεί αν δεν το έχει μέσα του. Αντιθέτως, άλλα παιδιά που το έχουν μέσα τους και καταπιέζονται τόσο πολύ και τα κοροϊδεύουν και θέλουν να αυτοκτονήσουν, βοηθούνται». (voicenews.gr, 27/2/2016)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ μη λες ποτέ τελικά! Να που ήρθε η στιγμή να πω ενα μεγάλο μπράβο στον αμόρφωτο λαϊκιστή Γκλέτσο!!