11.2.16

Γ.Γ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΓΚΕΪ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Οι «γκέι» Ιρανοί πρόσφυγες, ο «κ*λος» και άλλα απίστευτα ακούστηκαν στη συνάντηση των δημάρχων! 
Συζήτησαν με τον γενικό γραμματέα μεταναστευτικής πολιτικής 
star.gr, 10/2/2016 
Με το πιστόλι στον κρόταφο, από το φόβο να κλείσουν τα σύνορα οι ξένοι, και να εγκλωβιστούν εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στη χώρα μας, η κυβέρνηση -με καθυστέρηση ενός χρόνου- στρέφεται τώρα στην Αυτοδιοίκηση και ζητά τη συνδρομή της στο μεταναστευτικό. 
Ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής, Βασίλης Παπαδόπουλος, διεκτραγωδώντας την κατάσταση στους δημάρχους της Αττικής, είπε ότι πάση θυσία πρέπει να υλοποιηθούν ως τις 18 Φεβρουαρίου οι κυβερνητικές δεσμεύσεις, παρά τις αντιδράσεις των τελευταίων ημερών. Στην Κω όμως, και σήμερα κάτοικοι έκαναν συλλαλητήριο μπροστά στο δημαρχείο για το hot spot. Συγκέντρωση έγινε και στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. 
Την ίδια ώρα, και δεύτερο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, εκτός από αυτό στο Σχιστό, θα λειτουργήσει στην Αττική. Η κυβέρνηση φλέγεται να βρει χώρο να φιλοξενήσει 12 χιλιάδες πρόσφυγες, και ζήτησε από τους δημάρχους να της υποβάλλουν μέχρι την άλλη βδομάδα τις προτάσεις τους. 
Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος, είπε ότι «Στην Αμυγδαλέζα βρίσκονται μέσα 250 άτομα. Δεν έχει πάρει είδηση κανείς πότε μπήκαν». 
Ακόμη και ο Συριζαίος δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, τον οποίο λίγο πριν από την ανακοίνωση για το Σχιστό, είχε επισκεφτεί ο Αλέξης Τσίπρας, ξέσπασε κατά της κυβέρνησης, αλλά και συναδέλφων του για τον τρόπο που λειτουργούν στο Προσφυγικό. «Είμαστε της λογικής από τον κώλο μας να φύγει (εννοεί το πρόβλημα) και ας πάει όπου να 'ναι» τόνισε. 
Κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς από Αφρικανούς παράνομους μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας, και στο Ελληνικό -που θα μείνει ανοιχτό ως τα τέλη Μαρτίου- κατήγγειλαν άλλοι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης. 
«Αλγερινοί δημιουργούν επεισόδια στα συσσίτια. Έχουν αυξηθεί οι κλοπές στο κέντρο της Αθήνας» σημείωσε ο Ανδρέας Βαρελάς, αντιδήμαρχος Αθήνας. «Μεγάλες ομάδες Αφρικανών επιδίδονται σε σφοδρές συγκρούσεις, έχουν παραβατικές συμπεριφορές, προκαλούν ακραία περιστατικά» τόνισε ο Γιάννης Κωνσταντάτος, δήμαρχος Αργυρουπόλεως-Ελληνικού. 
Εν τω μεταξύ, μόνο τον Ιανουάριο μπήκαν στα ελληνικά νησιά εξήντα χιλιάδες αλλοδαποί. Ανάμεσά τους και Ιρανοί ομοφυλόφιλοι που ζήτησαν κι έλαβαν πολιτικό άσυλο. 
«Νομίζω ότι θα καταφέρουν να ενταχθούν πολύ πιο γρήγορα οι Ιρανοί γκέι από τους λοιπούς γιατί θα βρουν σπίτι να μείνουν…» είπε ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής, Βασίλης Παπαδόπουλος.

1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

Να φανταστώ ότι ο Μουζάλας θα ανοίξει στο υπουργείο και ...γραφείο προξενιών που θα φέρνει σε επαφή ιρανούς με πρόθυμους έλληνες "προστάτες"; Μπορούν να φτιάξουν και σχετική εφαρμογή για κινητά.

Αυτό θα πει πρωτοποριακή μεταναστευτική πολιτική. Ή αλλιώς τσίρκο Μεντράνο.