13.2.16

ΓΛΥΚΟ PRELUDIO

Το Preludio του Στέλιου Παρλιάρου «ανεβαίνει» στο ΜΜΑ
Το Preludio, μια γλυκιά σύνθεση από διαφορετικά υλικά που εναλλάσσονται και προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία, δημιούργησε ο Στέλιος Παρλιάρος ειδικά για το Μέγαρο Μουσικής και με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Η έμπνευση γεννήθηκε από τον όρο «πρελούδιο: μικρό μουσικό κομμάτι που παίζεται ως εισαγωγή σε μια μεγάλη μουσική σύνθεση. Επίσης, αυτόνομο μικρό έργο με ελεύθερη δομή, αυτοσχεδιαστικού χαρακτήρα».
Θα το παρουσιάσει στο M Shop Café (νέο κτήριο), την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 17:00 (είσοδος ελεύθερη). Όσοι βρεθούν στο Μέγαρο θα απολαύσουν ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας με πιπεράτες νότες, βασισμένο σε συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου, και φυσικά θα δοκιμάσουν πρώτοι, το Preludio.
Στη συνέχεια, οι φίλοι των γλυκών απολαύσεων θα παρακολουθήσουν τον Στέλιο Παρλιάρο και τη δημοσιογράφο Ελένη Ψυχούλη σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την προέλευση ονομασιών διάσημων γλυκισμάτων όπως η «Πάβλοβα», η τούρτα «Όπερα», και όχι μόνο. Όσοι λάτρεις των γεύσεων έχουν απορίες θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στους δύο δημοφιλείς ομιλητές της βραδιάς.
Η παρουσίαση της νέας δημιουργίας του Στέλιου Παρλιάρου εντάσσεται στο πλαίσιο του διήμερου αφιερώματος Valentine goes Megaron (13 και 14/2).


Πληροφορίες
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Τηλ. 210 72 82 333
www.megaron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: