18.9.14

ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ 2014. ΠΟΛΥΕΣΤΕΡ


Πολυέστερ / Polyester
Tι να το κάνεις το 3D ή το Cinerama, όταν έχεις τη μοναδική ταινία με Οdorama, όπως θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια από τις θρυλικές συνεργασίες του Τζον Γουότερς με τη θεϊκή Ντιβάιν. Τι είναι το Odorama; 
Καρτούλες «ξύστε και μυρίστε» που θα σας περιμένουν στην είσοδο της αίθουσας. Χωρίς να είναι σίγουρο αν θέλετε να τις ξύσετε και να τις μυρίσετε, καθώς τόσο η Ντιβάιν όσο και ο Γουότερς είναι οι βασιλιάδες του ξεκαρδιστικού και αναρχικά επιτηδευμένου κακού γούστου. 
Κατά τη διάρκεια της ταινίας, προβάλλονται στην οθόνη αριθμοί οι οποίοι αντιστοιχούν στον αριθμό που θα πρέπει να ξύσετε στην καρτέλα σας ώστε να μυρίσετε αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή: βρώμικες κάλτσες, πρωκτικά αέρια, μυρωδιά κουναβιού και άλλα ανάλογα. 
Mε την Ντιβάιν στο ρόλο μιας καταπιεσμένης νοικοκυράς, η οποία ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την κερατώνει, η κόρη της έμεινε έγκυος και ο γιος της είναι ο ποδολάγνος που σπάει τα πόδια των γυναικών της γειτονιάς. Το απόλυτο καλτ γεγονός στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας!

ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Κιηματογράφος ΟΠΕΡΑ 1, 24/9, 22:00


Δεν υπάρχουν σχόλια: