17.9.14

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ. Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Σύμφωνα με ηγέτη κόμματος του Καζακστάν η επιστήμη μπορεί να δώσει άφοβα τέλος στις χιλιάδες έρευνες που κάνει εδώ και χρόνια για να βρει αν η ομοφυλοφιλία είναι έμφυτη ή αν είναι επίκτητη, αφού κατά τα λεγόμενά του, από μία εξέταση αίματος μπορούν να εντοπιστούν οι ομοφυλόφιλοι. 
Φυσικά μία τέτοια είδηση δεν θα ενδιέφερε έναν αρχηγό κόμματος από την εν λόγω χώρα αν δεν συνοδευόταν από τις κυρώσεις που θα υποστεί όποιος γεννιέται, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ομοφυλόφιλος. Με αυτήν λοιπόν την απλά διαδικασία της εξέτασης του αίματος, θα εντοπίζεται ο «εκφυλισμός» και θα γίνεται γνωστό ποιοι είναι γκέι, ζητώντας την ποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας. 
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent», ο Ντάουρεν Μπαμπαμουρατόφ, επικεφαλής του εθνικιστικού κινήματος «Bolashak» (Μέλλον) ζήτησε να απαγορευτεί η «γκέι προπαγάνδα» όπως τη χαρακτήρισε. 
Μπροστά από μια αφίσα που έγραφε «η ομοφυλοφιλία είναι απειλή για το έθνος», ο ίδιος απαίτησε από την κυβέρνηση να αλλάξει ο νόμος ώστε να απαγορευτεί στους ομοφυλόφιλους να έχουν δημόσια αξιώματα και θέσεις αλλά και να κατατάσσονται στον στρατό της χώρας. «Οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κρύβουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό… είναι πολύ εύκολο να εντοπίσουμε έναν ομοφυλόφιλο από το DNA του», δήλωσε ο Μπαμπαμουρατόφ. 
Δεν γνωρίζουμε πόσοι πανικοβλήθηκαν μετά από αυτές τραγελαφικές δηλώσεις που έγιναν καθαρά για εκφοβισμό, πάντως αν όντως απαγορεύσουν στους γκέι να πιάνουν δουλειά σε δημόσιες θέσεις και να πηγαίνουν στον στρατό, τότε μάλλον θα ξεμείνουν από άτομα, αφού οι ομοφυλόφιλοι στο Καζακστάν είναι ουκ ολίγοι! Μάλιστα, αυτήν τη στιγμή όλως παραδόξως στη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, την Αλμάτι, υπάρχουν περίπου 15 γκέι κλαμπ και μπαρ, εξού και ο Μπαμπαμουρατόφ τη χαρακτήρισε «γκέι πρωτεύουσα της Κεντρικής Ασίας»!
Οι δηλώσεις του Μπαμπαμουρατόφ ταυτίζονται με τις θέσεις της κυβέρνησης του Καζακστάν απέναντι στην ομοφυλοφιλία. Ήδη στο Καζακστάν έχει απαγορευτεί με νόμο στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, μιμούμενη το πρότυπο της Ρωσίας. (enallaxnews.gr, 16-9-2014)

1 σχόλιο:

Ξενικός είπε...

μαζί με την εξέταση αίματος προτείνω και εγκεφαλογράφημα, για να μην προκύψουν τρελοί πολιτικοί...
Ξενικός