25.9.14

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΚΛΕΝΗΣ: ΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΓΚΕΪ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΑΝΙΕΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Ο μεγάλος Έλληνας σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης έδωσε μια συνέντευξη στο site splashmagazine.net και μίλησε για την καριέρα του και τις αναμνήσεις του από την Ελληνική Μόδα τον έρωτα του με την ωραία Έφη Μελά, τον Ωνάση με τον οποίο συνεργάστηκε όταν σχεδίασε τις στολές της Ολυμπιακής.. "Όταν ντύναμε τις κοπέλες στην Ολυμπιακή ο Ωνάσης μου έλεγε, «Τσεκλένη τους κώλους να προσέξεις» και εγώ του απαντούσα «Το κάστινγκ δικό σας κ.Ωνάση!» 
Η τελευταία ερώτηση που του έκανε ωστόσο ο δημοσιογράφος θυμίζει νοοτροπίες του παρελθόντος που θα θέλαμε να ξεχάσουμε ενώ η απάντηση του σχεδιαστή έχει ήδη προκαλέσει θύελλα και πολλά αρνητικά σχόλια στο facebook ειδικά από τα μέλη του Ελληνικού fashion pack. 
Γιατί έχουμε γεμίσει ‘’αδερφές’; ρωτάει ο δημοσιογράφος. 
 "Η Ελλάδα μονίμως, σοβαρά ή χιουμοριστικά –λόγω αμορφωσιάς, αρέσει να ξεχωρίζει τα πράγματα. Κατ’ αρχήν οι έλληνες ομοφυλόφιλοι είναι ομοφυλόφιλοι εδώ και 5.000 χρόνια. Οι νέοι περνάγανε τον μήνα του μέλιτος στον Υμηττό. Ξεκωλιαζόντουσαν εκεί. Άρα, η ομοφυλοφιλία είναι κατά παράδοση! Κατάφεραν λοιπόν οι έλληνες να διαχωρίσουν τους αρσενικούς από τους θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλους. Δηλαδή, τους κωλομπαράδες από αυτούς που παίζουν τις γυναίκες. Στα 1950-55, κάπου εκεί, οι Βρετανοί αποποινικοποίησαν τη συνέυρεση ανδρών. Σκέψου, ήταν ποινικό αδίκημα. Εδώ, όχι. Όταν αποποινικοποιήθηκε, γέμισαν οι εφημερίδες οι ελληνικές… «Όλοι οι εγγλέζοι είναι πούστηδες», και όλη αυτή η παραφιλολογία. Μα, στην Ελλάδα, δεν είχε απαγορευτεί ποτέ… Δηλαδή, οι έλληνες χειροκροτούσαν έναν ανδρισμό ανύπαρκτο. Όμως, αυτό που με ενοχλεί είναι ο μανιερισμός. Ο μανιερισμός των παθητικών γκέι. Για να επιβιώσουν διδάσκουν ένα μανιερισμό και συμπεριφέρονται έτσι. Από την τηλεόραση; Ναι από την τηλεόραση. Αυτό, όμως έχει μια απήχηση τρομακτική. Ειδικά στους νέους!" (toratora.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: