25.9.14

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, ΘΑ...

Ηλίας Ψινάκης: «Θα ήθελα να παντρέψω ζευγάρι ομοφυλοφίλων» 
antenna.gr, 24/9/2014
Ένα ζευγάρι ομογενών από τη Γερμανία είναι το πρώτο που θα παντρέψει ο Ηλίας Ψινάκης στο δημαρχείο Μαραθώνα. 
Ο κ. Ψινάκης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους εάν θα ήθελε να παντρέψει και ζευγάρια ομοφυλοφίλων και απάντησε κατηγορηματικά: «Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δε με αφορά» και «Αν είναι νόμιμο, φυσικά και θα το έκανα».

3 σχόλια:

Ξενικός είπε...

έτσι μπράβο!
μόνο να μην υπήρχε αυτό το "αν..."
Ξενικός

gay super hero είπε...

Ο Ηλίας Ψινάκης τέλεσε τους πρώτους γάμους ως Δήμαρχος Μαραθώνα:

"Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους φωτορεπόρτερ να αποχωρήσουν, μια και είχαν μετατρέψει το όλο θέμα σε τηλεοπτικό σόου: «Εδώ είναι γάμος... Αμάν παιδιά, να μην το κάνουμε μπ**ρδέλο».

Στη συνέχεια άρχισε να τελεί τους πολιτικούς γάμους. Ο Δήμαρχος μετά το γάμο ενός ζευγαριού έδωσε την ευχή: «Και στα δικά μας οι λεύτερες» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια!

Ενώ πριν ξεκινήσει τον πολιτικό γάμο είπε: «Και τώρα θα σας διαβάσω αυτή την π*παριά που πρέπει."

http://www.onsports.gr/politikes-eidhseis/Gossip/item/431719-Psinakis-O-protos-gamos-toy-Dimarhoy-Marathona-i-enohlisi-kai-i-apisteyti-eyhi-poy-edose

Μάλλον θα πρέπει πρώτα να μάθει να σέβεται τα καθήκοντά του και να μην μετατρέπει τις προσωπικές στιγμές των άλλων σε βαριετέ και επιθεώρηση.

Οι νουθεσίες προς τους υπαλλήλους να είναι "ευγενικοί" με το κοινό τον μάραναν...

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα γίνει νόμιμος ο γάμος ατόμων ίδιου φύλου, δεν θα εναπόκειται στην καλή διάθεση κάθε δημάρχου να παντρέψει ομόφυλο ζευγάρι, αλλά θα είναι υποχρεωμένος να το κάνει!