24.9.14

Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - 1

Η Έφη Παπαθεοδώρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και την Ηρώ Μαύρου, εκφράζει την διαφωνία της στο να κάνουν παιδία, οι ομοφυλόφιλοι. Η Έφη Παπαθεοδώρου, τονίζει, πως το παιδί δεν είναι αντικείμενο και θεώρει πως έχουμε ξεπεράσει κάποια όρια,  ενώ , για τους γάμους των ομοφυλόφιλων, θεωρεί πως μπαίνουν στα χωράφια μιας άκρως συντηρητικής νοοτροπίας και το παίζουν προοδευτικοί.

Πλέον… κάνουν και οι γκέι παιδιά. Συμφωνείτε με αυτό; Ο καθένας μπορεί να ζει όπως θέλει τη ζωή του, εμένα δεν με αφορά, είναι προσωπικό του θέμα.  Μιλάνε για ελευθερία, ποια ελευθερία; Αυτό είναι μια ασυδοσία. Τι τραύματα θα έχει η ψυχούλα αυτού του παιδιού; Τι είναι το παιδί, ένα αντικείμενο που αρέσει και το έχω; Νομίζω ότι έχουμε ξεπεράσει κάποια όρια.
Με τους γκέι γάμους συμφωνείτε; Ο γάμος από αρχαιότατων χρόνων είναι μια πολύ συντηρητική ιστορία, που στην ουσία κατοχυρώνει το παιδί κι έχει μια προστασία από τον πατέρα και τη μητέρα. Τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι δικαίωμά τους πού θα τα δώσουν. Είναι ανάγκη να πας να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία; Μπαίνεις στα χωράφια μιας άκρως συντηρητικής  νοοτροπίας και το παίζεις προοδευτικό; Είναι αντιφατικό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: