13.6.12

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΓΚΕΪ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ

"Δύο gay στην Εθνική Ιταλίας!"
sport.gr, 13/6/2012
Ο Αντόνιο Κασάνο δήλωσε πως δεν θα ήθελε να έχει συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα κάποιον ομοφυλόφιλο και ήρθε η αποκάλυψη του δημοσιογράφου, Αλεσάντρο Τσέκι Παόνε να ταράξει τα νερά.
"Στην Εθνική υπαρχουν σίγουρα 2 ομοφυλόφιλοι ένας bisexual και 3 μετροσέξουαλ. Οι υπόλοιποι είναι υγιείς", είπε ο δημοσιογράφος, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι σίγουρος, καθώς είχε σχέση με παίκτη της Σκουάντρα Ατζούρα.
"Ημουν με έναν από αυτούς και μου είπε ότι δεν είναι ο μοναδικός. Είχα σχέση με παίκτη από την Εθνική και αυτός μου είπε και για έναν άλλο, άρα υπάρχουν δύο". Οσον αφορά τους μετροσέξουαλ δεν είχε πρόβλημα να πει ότι είναι οι "Τζοβίνκο, Μοντολίβο και Αμπάτε".
Μετά τις παραπάνω αποκαλύψεις ο Αντόνιο Κασάνο αναγκάστηκε να ανασκευάσει την αρχική του δήλωση: "Δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον. Η ομοφιλοφυλία είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν με εκφράζει και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θέσω θέμα για την σεξουαλική ελευθερία του καθενός. Λυπάμαι που οι δηλώσεις μου δημιούργησαν αντιπαράθεση και προκάλεσαν διαμαρτυρίες από ομάδες ομοφυλόφιλων. Το μόνο που είπα είναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο δεν με αφορά. Δεν κρίνω τις επιλογές, είναι σεβαστές".


********

Γερμανική αφίσσα κατά της ομοφυλοφοβίας στο ποδόσφαιρο
για το Μουντιάλ του 2006

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όσο μεγαλώνω τόσο καταλαβαίνω πως η ομοφυλοφυλία κρύβεται σε πολλές εκφάνσεις της ζωής μας, ακόμα και στο ποδόσφαιρο!!!