4.4.08

Η ΟΛΚΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ GAYWORLD.GR

Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Νίκο Μυλωνά, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΚΕ, και με τον Παναγιώτη Ευαγγελίδη, ιδρυτικό μέλος της ΟΛΚΕ, και οι δυο μάς διαβεβαίωσαν ότι ουδεμία σχέση έχει η ΟΛΚΕ με το δημοσίευμα του gayworld.gr που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.gayworld.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1210&Itemid=40, συνηγορώντας ότι αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Επίσης, σε δήλωσή τους, ο «Άλεξ» και ο σύντροφός του «Φοίβος», επιβεβαίωσαν ότι το εν λόγω δημοσίευμα βρίσκεται στην σφαίρα της φαντασίας.
.
(Αναδημοσίευση από το site του Πολύχρωμου Πλανήτη)

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι? Ποιός κρύβεται πίσω από το gayworld.gr?

Ανώνυμος είπε...

Από το gayworld ποιοί έχουνειστολόγιο?

George Tsitiridis είπε...

το gayworld ειναι του Αντρέα Ιωαννίδη δεν ειναι μυστικό και το ξέρουν όλοι.
Επίσης οταν λές αν έχουν ιστολόγιο?
ο Αντρέας δεν εχει αλλά μέλη που γράφουν στο φόρουμ του gay world φυσικά έχουν ιστολόγια και μάλιστα αρκετά μέλη.
τι σχέση έχει με το θέμα όμως όλο αυτό?
Πιστεύω οτι στην κυρία Γαλανού αξίζει ενα μεγάλο μπράβο για το θέμα με τον Ιρανό.
Ως αναφορά την ΟΛΚΕ καλό ειναι να περιμένουμε επίσημα τη θα μας πει... γιατι πολλά ακούγονται..λίγα λέγονται.

erva_cidreira είπε...

...γιατι πολλά ακούγονται..λίγα λέγονται.

Το ήθος και η δεοντολογία δεν είναι λόγια, αγαπητέ μου pisoglendis, είναι πράξεις.
Και δυστυχώς όλοι μπορούμε να διαπιστώσουμε την έλλειψή τους στο συγκεκριμένο site.
Ωστόσο κάτι που αναρωτιέμαι είναι πώς το ανέχεστε αυτό οι συνεργάτες του;
Για να μην μιλήσω ότι ως "Σύμπραξη" δέχεστε να συνυπογράφετε τα κείμενά σας μαζί του.

George Tsitiridis είπε...

erva μου απόψεις ειναι αυτές
η σελίδα ειναι καλός η κακός πρώτη σε αναγνωσιμότητα συμφωνα με μετρήσεις.
περιμένω την απάντηση και του Αντρέα και της ΟΛΚΕ.
Καλό θα ήταν βέβαια να μην επεκταθεί τόσο που να κάνει κακο γιατί εχουμε τόσα σοβαρά να επιλύσουμε όλοι μαζί.. οι ομοφυλόφιλοι.
Οταν λές συνεργάτες ??
Αν αναφέρεσε σε εμένα γιατι ειναι γνωστό οτι ειμαι στο φόρουμ ..εμένα το φόρουμ με εκφράζει και στακομμάτια που συντονίζω προσπα΄θώ να ειμαι εντάξει.
Δεν μπορεί κανείς να πει τον Αντρέα τη να γράφει και τι όχι. Αποψή του ειναι και την είπε.
Απ την άλλη όμως απαντησε η κυρία Γαλανού με άσχημο τρόπο καθόλου δεοντολογικό κατα τη γνώμη μου και δεν έπρεπε. Επρεπε να αφήσει να κρίνει ο καθένας μόνος του.
Οσο για την Σύμπραξη απλά την στιρίζει το gay world και υπάρχει μαι συνεργασία.
Υπάρχουν μελη και ψηφίζουν κάθε φορά υπέρ η κατά.

Ανώνυμος είπε...

Τὸ ἦθος καὶ ἡ δεοντολογία πρέπει νὰ τηρῆται ἀπὸ ὅλους. Τὸ σημερινὸ κείμενο τοῦ Πολύχρωμου Πλανήτη στερεῖται καὶ τῶν δύο ἀρετῶν, ὅπως ἐπίσης καὶ ἡ ἐπίθεσι ἀπὸ τὸ Πεζοδρόμιο. Ἂν σταματήσετε νὰ ρίχνετε λάσπη, μπορεῖ νὰ γίνῃ συζήτησι. Ἔτσι, ὄχι. Κι ἂν αὐτὸ τὸ μήνυμα κοπῇ, θὰ δείξῃ πάρα πολλὰ γιὰ τὸ ἦθος τῶν ἀνθρώπων ποὺ κρύβονται (κυριολεκτικά, ἀνώνυμα) πίσω ἀπὸ τὸ Ἀπέναντι Πεζοδρόμιο.

erva_cidreira είπε...

gordon.gr,
μαθήματα δεοντολογίας να δίνεις στον εαυτό σου και στον συνεργάτη σου!
Και τα ψαρωτικά εκεί που σε παίρνει, έτσι;

erva_cidreira είπε...

συμφωνα με μετρήσεις
Εδώ γελάμε.

Ασφαλώς Ο καθένας δικαιούται να γράφει ό,τι θέλει, αλλά ασφαλέστερα ακόμη κρίνεται για αυτά που υποστηρίζει.
Και δεν σώζεται βέβαια με τις βεβιασμένες διαγραφές σχολίων όπως αυτές που γίνονται τις μέρες αυτές στο gayworld.gr
Ειλικρινά λυπάμαι αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι συνυπογράφοντας τα κείμενα με το συγκεκριμένο site δεν στηρίζει εκείνο τη "Σύμπραξη" αλλά το αντίθετο. Και επιπλέον δείχνει να εγκρίνει έτσι τις ανήθικες πρακτικές του.
Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα μαγκιές, Erva. Τὸ ξέρουμε κι ἐμεῖς τὸ παιχνίδι τῆς λάσπης, προτιμᾶμε ὅμως νὰ μὴν τὸ παίζουμε. Ἐπειδὴ ἐσὺ κι ἡ συνεργάτιδά σου εἶστε ὅλη μέρα στὶς σελίδες σας καὶ προσπαθεῖτε νὰ ρίξετε τοὺς ἀντιπάλους σας (εἶναι σαφὲς ποιοί πᾶνε καλύτερα καὶ ποιοί ὄχι), ἐμεῖς ἔχουμε κι ἄλλες δουλειὲς νὰ κάνουμε. Ἀνακάλεσε ὅλα αὐτὰ ποὺ ἔχεις πεῖ, ἐσὺ κι ἡ συνεργάτιδά σου, καὶ συζητᾶμε ἐπὶ τῆς οὐσίας. Ἂν δὲν θέλῃς φυσικά, καὶ προτιμᾷς νὰ κάνῃς (ἐπαναλαμβάνω) τζάμπα μαγκιὲς (μπορεῖς νὰ λογοκρίνῃς καὶ το μήνυμά μου), δικό σου πρόβλημα. Δὲν μὲ ἀφορᾷ.

Υ.Γ.: Ξέρω ὅτι δὲν ἐκτιμᾷς τὶς ὀργανώσεις (ἴσως γιατὶ αὐτὲς δὲν εἶναι one (wo)man shows), ἀλλὰ ἂν ἔχῃς νὰ πῇς σ' αὐτὲς κάτι, νὰ τὸ λὲς στὶς ἴδιες. Ἀναφέρομαι στὴ Σύμπραξι.

erva_cidreira είπε...

Σίγουρα έχετε να κάνετε άλλες δουλειές, ποιος λέει το αντίθετο.
Και για να τελειώνουμε, μάθε ότι καμιά συζήτηση δεν επιθυμώ να κάνω μαζί σου. Τους συνομιλητές μου τους επιλέγω, με βασικό κριτήριο την εκτίμηση που τους έχω.
Και μην αφήνεις σε υστερόγραφο, ό,τι κάποιοι άλλοι γράφουν ως ανώνυμοι. Γελοιοποιείστε.

George Tsitiridis είπε...

θα απαντήσω μόνο στο γεγονός οτι όταν αναφέρθηκα εγω σε μετρήσεις εννοούσα την δημοσίευση στο τελευταίο τεύχος του antivirus που δημοσιεύει το top 10 των σελίδων με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο και εχει το gay world πρώτο.
Επίσης να μην μπερδεύουμε την σελίδα gay world με όλες τις άλλες υπηρεσίες της σελίδας.
Οι διαγραφές π.χ γίνοντια για να καθαρίσει το φόρουμ και να γίνει εκ νέου γιατι αποφασιστηκε να ανανεωθεί και τις διαγραφές κάνουν οι υπέυθυνοι του φόρουμ μέρες τώρά για να μην πω μήνα.
Για την Σύμπραξη δεν έχω να πω κάτι. Ειναι συλλογικό όργανο και ψηφίζει και έχει συνεργασία με όλο το κόσμο που μπορεί να την βοηθήσει να διαφημιστεί και να ενησχυθεί.
Απ την άλλη όλη η συζήτηση σαν να ξέφυγε λίγο.
Δηλάδή υπάρχει θέμα κόντρας ατόμων και σελίδων??
Δεν θα έπρεπε κατα τη γνώμη μου.
Ολες οι σελίδες έχουν τον κόσμο τους και ας κρίνει και κριθεί ο καθένας.

xomeritis είπε...

Φίλοι μου ηρεμήστε – μην αυτο-μαχαιρωνόμαστε. Είχα κρατήσει συστηματικό αρχείο των εξελίξεων και μπορείτε να το συμβουλευθείτε για να αποκτήσετε αντικειμενική γνώμη.

http://xomeritis.blogspot.com/2008/04/blog-post_03.html

erva_cidreira είπε...

pisoglendis,
εγώ δεν περιμένω να ζήσω από διαφημίσεις ροζ τηλεφώνων για να με νοιάζουν οι … «μετρήσεις».
Κι ούτε πρόκειται για μια κόντρα ατόμων και σελίδων. Πρόκειται για πράξη αλητείας που κάποιοι υποκίνησαν, κάποιοι διέπραξαν και κάποιοι άλλοι ποντιοπιλατικά νίπτουν τας χείρας τους αρνούμενοι να την καταδικάσουν.
Αν είσαι τόσο αφελής που να μην το αντιλαμβάνεσαι, αν στη «Σύμπραξη» είστε όλοι τόσο ανυποψίαστοι που να μην καταλαβαίνετε ότι δεν υπονομεύει κανείς την αξιοπιστία του συνεργαζόμενος με τον οποιονδήποτε προσφερθεί να του αποστείλει μερικά e-mails, τι να πω…. στενοχωριέμαι ήδη για όσα χειρότερα πρόκειται να συμβούν.

thomas xomeritis,
επίσης διακρίνω και μια δική σου αφέλεια στο «αυτο-μαχαιρωνόμαστε» για πράξεις που παραπέμπουν σε συμμορία που προσπαθεί τρομοκρατικά να επιβάλει την προστασία της στους άλλους.
Και προφανώς λίγο ωφελεί το σημερινό σου ποστ με το αναλυτικό ιστορικό. Όλοι γνωρίζουν πώς εξελίχθηκε η υπόθεση, αφού ό,τι έγινε έγινε στο προσκήνιο, μπροστά στις οθόνες όλων μας. Οι έντιμοι άνθρωποι, βλέπεις, δεν χρειάζεται να δρουν στο παρασκήνιο, ούτε να συναλλάσσονται κάτω από το τραπέζι.

xomeritis είπε...

Erva επέτρεψε μου το δικαίωμα να κρατήσω τη (συναισθηματική) απόσταση που χρειάζεται ώστε να βλέπω τη συνολική εικόνα, ότι αυτή την κρίσιμη στιγμή χρειαζόμαστε εγρήγορση και οι εντάσεις δρουν αποτρεπτικά.

Μια ανακεφαλαίωση της ιστορίας χρειάζεται καθώς πιστεύω ότι ο μέσος αναγνώστης μπορεί να μην έχει ν’ αφιερώσει τόσο χρόνο να το ψάξει μέσα στο χάος των αναρτήσεων.

Αναγνωρίζω το άδικο της υπόθεσης και ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί. Ταυτόχρονα όμως πιστεύω ότι η μεγαλύτερη αφέλεια είναι να αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασύρεται στη μαύρη τρύπα του αρνητισμού, όσα στραβά κι αν υπάρχουν – και όντως υπάρχουν.

erva_cidreira είπε...

thomas xomeritis,
σήμερα στο site του Πολύχρωμου Πλανήτη βλέπω να δημοσιεύεται ένα αναλυτικό ιστορικό των επαφών της ΕΟΚ με τον Συριζα και με το αποδεικτικό υλικό να προσφέρεται σε κάθε ενδιεφερόμενο.
Ε, και;
Όσοι βρίσκονται στο παρασκήνιο αυτής της ιστορίας εξακολουθούν να σωπαίνουν. Και πιθανότατα οργανώνουν την επόμενη επίθεση ψεύδους και λάσπης.
Και, ξέρεις, το ψέμα αποδεικνύεται, όμως ο λεκές από τη λάσπη συνήθως μένει.

George Tsitiridis είπε...

erva μου να απαντήσω
είπες εγώ δεν περιμένω να ζήσω από διαφημίσεις ροζ τηλεφώνων για να με νοιάζουν οι … «μετρήσεις».

είπα οτι οι μετρήσεις έγιναν για σελιδες οχι για ιστολόγια. Το πως έπιλέγει να ζήσει ο καθένας ειναι δικαιωμά του. Αλλος με διαφημίσεις άλλος απο πορνεία άλλος απο την οικοδομη. Δεν θα ασχοληθούμε εμείς και δεν έχει σχέση με την ιστορία μας το ποιός ζει με ποιό τρόπο. Ειναι και ρατσιτικό να χωρίζουμε με αυτό το τρόπο τις εργασίες σε ηθικές και μη.

είπες
Πρόκειται για πράξη αλητείας που κάποιοι υποκίνησαν, κάποιοι διέπραξαν και κάποιοι άλλοι ποντιοπιλατικά νίπτουν τας χείρας τους αρνούμενοι να την καταδικάσουν.
Ποιοί αρνούνται να την καταδικάσουν? Σαυτή την ιστορία μπλέκει η σελίδα gayworld (η οποία έχει την δική της άποψη) η ΕΟΚ και η κυρία Γαλανού(που ταρακούνησαν και βγάλανε το θέμα του Ιρανού στην επιφάνεια και μπράβο) και η ΟΛΚΕ που σιωπά.. Άρα περιμένουμε όπως είπα το τι θα κάνει η ΟΛΚΕ σωστά? Η ΟΛΚΕ συμφωνεί με το σημοσίευμα ή οχι? και αυτο με επίσημο δελτίο τύπου θέλω να το δω παρακαλώ.
είπες
αν στη «Σύμπραξη» είστε όλοι τόσο ανυποψίαστοι που να μην καταλαβαίνετε ότι δεν υπονομεύει κανείς την αξιοπιστία του συνεργαζόμενος με τον οποιονδήποτε προσφερθεί να του αποστείλει μερικά e-mails, τι να πω…. στενοχωριέμαι ήδη για όσα χειρότερα πρόκειται να συμβούν.
τελικά η Σύμπραξη πώς μπλέχτηκε??
erva
στην ζωή αυτή αναγκαστικά και μη πρέπει να συνεργαζόμαστε.
Συμφωνω και διαφωνώ και με την Σύμπραξη
με το gaywolrd
με εσένα
με άλλα blog
με το Πανοραμα ταινιών
με το Pride.
Όποτε αυτό που κάνω ειναι να συνεργάζομαι και να περνάω τις δικές μου απόψεις αλλά να σέβομαι και τον άλλων.
Δεν μπορεί πάντα να γίνετε το δικό μας.
Το δικό μου μπορεί να γίνει στο δικό μου blog στην σελίδα και το περιοδικό μου (αν ποτέ κάνω)
Η μέχρι τώρα συνεργασίες της Σύμπραξης με όλα σχεδόν τα έντυπα, οργανώσεις κτλ και με όσους εκφράσανε την επιθυμία συνεργασίας εμάς μας βοήθησε παρά μας έβλαψε άσχετα αν υπήρξαν πετυχιμένες αποτυχιμένες απόπειρες. Ειμαστε εδω για να κάνουμε λάθη σωστά επιτυχίες και αποτυχίες και να μαθαίνουμε.
Πιστεύω οτι το θέμα ξεφεύγει και πρεπει να επικεντρωθεί στην ουσία..
Που ξεκινάει και που τελειώνει το πρόβλημα?
η Συμπραξη δεν έχει καμία σχέση΄, ούτε ολοι οι άλλοι.
Ελπίζω δε σύντομα να τελειώσει όλο αυτό το μπάχαλο.
Επίσης βάζω erva εναν προβληματισμό.
Αν άυριο γίνει ο πρώτος γάμος ποιανού επιτυχία θα ειναι?
Ποιός θα την χρεωθεί απο όλους αυτούς που τρέχουν στα κανάλια?
Μήπως θα αρχίσουν να σκοτώνονται οι οργανωσεις για το στέμμα???
και το αναφέρω γιατι στην περίπτωση του Ιρανού ειναι ξεκάθαρο ποιανού επιτυχία ειναι αλλά αν περάσουμε σε κάτι δυσκολότερο??
θα σφαχτούμε??
Εμένα τέτοιες κόντρες δεν μ άρεσουν.
Εχουμε κάνει όλοι τα λάθη μας .
Ας σκεφτούμε πριν μιλάμε και ήρεμα ας συνεχίζει ο καθένας το δικό του αγώνα.
Ειμαστε λίγοι και πανω κάτω ολοι γνωστοι μεταξύ μας.

erva_cidreira είπε...

pisogrelndis,
εσύ πρωτομίλησες για μετρήσεις, κι εγώ σου απάντησα πού θα μπορούσαν να έχουν αξία αυτές. Καμία αξιολόγηση του από τι ζει ο καθένας δεν έκανα, αν και μεταξύ μας δεν το θεωρώ στοιχείο άνευ σημασίας.
Έχεις δίκιο ότι η ΟΛΚΕ σωπαίνει, και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο.
Ωστόσο με το συγκεκριμένο site μπαίνει ένα πρόβλημα διαπλοκής γενικότερα, στο βαθμό που ελέγχει το επικοινωνιακό κομμάτι και της Σύμπραξης, και της ΟΛΚΕ και του Pride. Και ξέρεις οι μονοπωλιακές καταστάσεις τιποτα καλό δεν προμηνύουν. Πόσο μάλλον όταν αρχίσαμε να έχουμε ήδη δείγματα του τι μας περιμένει.
Κανείς δεν είναι ευτυχής από αντιπαραθέσεις όπως αυτή που προέκυψε, αλλά κάποιοι είμαστε αρκετά μεγάλοι για ξαναδούμε το ίδιο έργο να επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά.
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Ανώνυμος είπε...

Για να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω και πολλά από αυτόν τον τσακωμό ίσως γιατί δεν ζω στην Ελλάδα και δεν ξέρω τα πρόσωπα...
Αλλά δεν είναι δυνατόν ο "Άλεξ" να έχει πάρει άσυλο και το ελληνικό ομοφυλόφιλο κίνημα να τσακώνεται αντί να κάνει πάρτυ!
geonurse

erva_cidreira είπε...

Αγαπητή μου geonurse,
να σου το πω με απλά λόγια για να το καταλάβεις.
Κάποιοι θέλουν να ελέγξουν τον χώρο.
Ψαρώνοντας τους καινούργιους, τραμπουκίζοντας στους παλιούς, δρώντας παρασκηνικά με ό,τι αυτό σημαίνει για τη διαφάνεια ή ψευδόμενοι ασύστολα.
Γιατί θεωρούν μάλλον ότι έτσι θα εξασφαλίσουν για λογαριασμό τους τις μελλοντικές θέσεις της γκέι γραφειοκρατίας και, ίσως, τις όποιες απολαυές της.
Θλιβερό; Θλιβερό.
Και επικίνδυνο, ιδιαίτερα όσο τίποτα δεν έχει πραγματικά κατακτηθεί.

George Tsitiridis είπε...

δεν θα ασχοληθώ παραπάνω

αντιγράφω απο το blog μου..κάτι που έγραψα και μόνο αυτό έχω να πω περιμένοντας τις εξελίξεις
μετά ξαναμιλάμε.

Δηλαδη θα πρέπει μια τέτοια νίκη όπως το άσυλο στον Ιρανό να το ξεφτυλίζουμε τόσο πολύ?
για να αλλάξει το θέμα ..
πάρτε μια δική μου ιστορία σχετική με τον θέμα Ιρανός πρόσφυγας.
Σε ενα ταξίδι στην Αθήνα γνώρισα εναν Ιρακινό.
Μιλάμε για τρελό έρωτα.
Κάθε βδομάδα ήμουν Αθήνα.
Μ αγαπούσε πάρα πολύ. Φιλιόμασταν στο δρόμο, γελούσαμε αγκαλιαζόμασταν.
Καποιοι φίλοι μου σχεδόν με βρίζανε και δεν μου μιλούσανε γιατι το παιδί έβγαζε μάτι απο χιλιόμετρα οτι ειναι μετανάστης.
Δεν με άφησε ποτέ να πληρώσω τίποτα . Τσιγάρα ποτά κτλ όλα τα έξοδα μου.
Δούλευε και τα τρώγαμε.
Κάποια στιγμή με πέρνει τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν θα κατέβω Αθήνα.
Εγω του είπα .. είχα και ακεφιές οτι όλο εχω πηγαίνω να έρθει και αυτός μια φορά.
Αφου ξέρεις οτι δεν γίνεται μου λέει.
Δεν έχω χαρτιά και φοβάμαι μην με πιάσουν.
Δεν έρχομαι ούτε εγω.. του λέω.
Τελικά τρελάθηκε και δεν άντεξε και ήρθε.
Ήθελε να μου κάνει έκπληξη.
Τον πιάσανε τελικά και δεν τον αφήσανε να φύγει.
Εγω δεν μπορούσα να τον κρατήσω.
Σαν τη?? Η συμβίωση μας δεν ήταν αναγνωρισμένη.
Δεν τον ξαναείδα ποτέ απο τότε.
Πολλές φορές τον σκέφτομαι.
Δεν ξέρω αν θα τον συναντίσω ξανά ποτέ

επειδή όλες οι ιστορίες δεν έχουν καλό τέλος..
αφήστε τα πουρνάρια ... και τρέξτε να κάνουμε κανένα γάμο!!!