16.2.11

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΤΟ BAREBACK ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ

Σεξ, σκάνδαλα και ευθύνες
Η γνώμη του 10%
Η Σύνθεση και το 10% για τη συνέντευξη του Π. Ευαγγελίδη, το bareback σεξ και τα υποτιθέμενα σκάνδαλα.
Συνέντευξη του Παναγιώτη Ευαγγελίδη
Στο τρέχον τεύχος του 10% δημοσιεύσαμε μια συνέντευξη του συνεργάτη μας Παναγιώτη Ευαγγελίδη με αφορμή το πιο πρόσφατο έργο του, τρεις ταινίες πορνό. Η συνέντευξη επικεντρώθηκε στην έννοια του πορνό και ειδικά του ερασιτεχνικού, το δικό του ενδιαφέρον να ασχοληθεί με αυτό και το πώς οι ταινίες του δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε κλασικές πορνοταινίες αλλά ούτε και να ενταχθούν σε κάποιο άλλο καλλιτεχνικό είδος.
Μία από αυτές τις ταινίες, αυτή που ολοκληρώθηκε πρώτη, έδειχνε σεξ χωρίς προφυλάξεις. Στο 10% γνωρίζαμε ότι ήταν απόφαση των δύο συμμετεχόντων να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό, κάτι που ωστόσο δεν αναφέρθηκε στη συνέντευξη. Ήταν πράγματι παράλειψη του συντάκτη να αναφερθεί στο γεγονός ότι η ταινία αυτή δείχνει bareback σεξ και να ρωτήσει τον δημιουργό της σχετικά με αυτό το θέμα. Παρόλ' αυτά η μη αναφορά δεν αποτελεί επ' ουδενί επικρότηση του σεξ χωρίς προφυλάξεις.

1 σχόλιο:

George Tsitiridis είπε...

to epsa evgale tin eksis anakoinosi !!


Aντιδεοντολογικη δημοσιευση από το 10%

Το συνημμένο κέιμενο που παρουσιάζεται ως κειμενο του 10% ειναι το δελτιο τυπου του ΕΠΣΕ "λογοκριμενο"

Εχει αφαιρεθει η αρχικη φραση που δειχνει την πηγη του "Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) ενημερώνει την κοινή γνώμη πως..."
...
Δυστυχως το 10% δεν τα παει καλα με τη δεοντολογια...