ΥΛΙΚΑ:
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
35 κερασάκια απο τσέρρυ μπράντυ στραγγισμένα
35 χάρτινες φορμίτσες
1 κουταλάκι βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τη σοκολάτα να λιώσει σε μπεν μαρί.
Μόλις λιώσει ρίχνουμε και το βούτυρο.
Ανακατεύουμε με ξύλινο κουτάλι και στη συνέχεια μ' ένα κουταλάκι ρίχνουμε σε κάθε φορμίτσα λίγη σοκολάτα λιωμένη μέχρι να γεμίσει η βάση της.
Πάνω από τη σοκολάτα τοποθετούμε ένα κερασάκι με το κοτσανάκι του προς τα πάνω.
Αφού τοποθετήσουμε όλα τα κερασάκια ρίχνουμε ακόμη λίγη σοκολάτα (τη ρίχνουμε στο κέντρο κάθε κερασιού για να πέφτει προς τα κάτω ώστε να καλύπτει τα κερασάκια από όλες τις πλευρές τους).
Τα αφήνουμε περίπου μισή ώρα να παγώσουν.
Μετά αφαιρούμε τα χάρτινα φορμάκια τα πιάνουμε από τα κοτσανάκια τους και τα τοποθετούμε σ' ένα όμορφα στολισμένο μπολάκι.... (clubs.pathfinder.gr)
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
35 κερασάκια απο τσέρρυ μπράντυ στραγγισμένα
35 χάρτινες φορμίτσες
1 κουταλάκι βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τη σοκολάτα να λιώσει σε μπεν μαρί.
Μόλις λιώσει ρίχνουμε και το βούτυρο.
Ανακατεύουμε με ξύλινο κουτάλι και στη συνέχεια μ' ένα κουταλάκι ρίχνουμε σε κάθε φορμίτσα λίγη σοκολάτα λιωμένη μέχρι να γεμίσει η βάση της.
Πάνω από τη σοκολάτα τοποθετούμε ένα κερασάκι με το κοτσανάκι του προς τα πάνω.
Αφού τοποθετήσουμε όλα τα κερασάκια ρίχνουμε ακόμη λίγη σοκολάτα (τη ρίχνουμε στο κέντρο κάθε κερασιού για να πέφτει προς τα κάτω ώστε να καλύπτει τα κερασάκια από όλες τις πλευρές τους).
Τα αφήνουμε περίπου μισή ώρα να παγώσουν.
Μετά αφαιρούμε τα χάρτινα φορμάκια τα πιάνουμε από τα κοτσανάκια τους και τα τοποθετούμε σ' ένα όμορφα στολισμένο μπολάκι.... (clubs.pathfinder.gr)
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου