8.4.12

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΚΙ ΜΑΡΤΙΝ

Πρεμιέρα με άγχος για τον Ricky Martin στο Broadway
protothema.gr, 6-4-2012
Τις μέρες του «Livin La Vida Loca» έχει αφήσει πίσω του ο Ricky Martin. Ο δημοφιλής τραγουδιστής των '90s, ο οποίος είχε τραβηχτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν απέκτησε -με παρένθετη μητέρα- τα δύο δίδυμα αγοράκια του το 2008 και επανήλθε στο προσκήνιο το 2010, όταν αποκάλυψε ότι είναι ένας «τυχερός ομοφυλόφιλος», όπως το έθεσε, έχει ξαναμπεί σε πρόγραμμα.
Αφού πέρασε περίπου τρία χρόνια κοντά στους γιους του, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του. Μετά την κυκλοφορία των δύο CD του τα προηγούμενα δύο χρόνια, φέτος επιστρέφει στην ενεργό δράση με μια παράσταση στο Broadway, ως Che στην «Evita».
Ωστόσο, σε συνέντευξη που έδωσε χθες, μετά την πρεμιέρα, αποκάλυψε πως ορισμένες φορές δεν νιώθει και τόσο σίγουρος για τον εαυτό του. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια -και αμέτρητες συναυλίες- εξακολουθεί να υποφέρει από κρίσεις άγχους πάνω στο θεατρικό σανίδι, αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στη σκηνή του Broadway -το 1996 είχε λάβει μέρος και στην παράσταση Les Miserables.
Στο πλευρό του στέκεται πάντα ο σύντροφός του Carlos με τον οποίο ανατρέφουν και τα δυο παιδιά του, Valentino και Matteo, ενώ σκέφτονται να προσθέσουν σύντομα στην οικογένειά τους κι ένα κοριτσάκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: