7.4.12

ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΙ

Ομαδικοί αυνανισμοί
Πολλοί απ’ τους άντρες που μου έδωσαν συνέντευξη μου είπαν ότι έμαθαν πώς να αυνανίζονται από ένα φίλο τους. Ορισμένοι απ’ αυτούς συμμετείχαν τακτικά σε ομαδικούς αυνανισμούς. Τέτοιες συναντήσεις ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς τις εποχές πριν από τις τσόντες. Τα αγόρια σχημάτιζαν κύκλο και μαλακίζονταν παρέα, διαγωνιζόμενοι ποιος θα εκσπερματώσει πρώτος. Όπως με πληροφόρησαν, σ’ αυτή την ατμόσφαιρα τελειώνουν σε χρόνο μηδέν.
Κατά τον Κίνσι, οι περισσότεροι Αμερικανοί άντρες, όταν αυνανίζονται, αρέσκονται να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, «πράγμα το οποίο σημαίνει ότι συνήθως δεν κρατάει πάνω από ένα με δυο λεπτά. Μερικοί άντρες, μάλιστα, μπορούν να φτάσουν σε οργασμό πολύ συχνά μέσα σε μισό λεπτό, καμιά φορά ακόμα και σε δέκα με είκοσι δευτερόλεπτα».
Με τέτοια εξάσκηση, κάποιοι άντρες φτάνουν στο σημείο να χρειάζονται αντίστροφη εκπαίδευση. Η Έύα Νόρβιντ, η οποία πριν γίνει σύμβουλος ήταν σταρ μεξικάνικων b-movies, μου είπε: «Υπάρχουν άντρες που αυνανίζονται συνέχεια, τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα. Προσπαθώ να διδάξω σ’ αυτούς τους άντρες ότι η αποχή μπορεί να είναι υπέροχη επειδή το θέμα δεν είναι μόνο ο οργασμός, αλλά η ποιότητα του οργασμού. Έχεις τον οργασμό-χάμπουργκερ, καθημερινά πράγματα δηλαδή, αλλά έχεις και τον σπέσιαλ οργασμό, και καμιά φορά είναι καλό να απέχεις, μόνο και μόνο για να κρατιέσαι για το καλύτερο που θα έρθει κάποια άλλη στιγμή».
Μερικοί άντρες είναι μέλη συλλόγων ομαδικών αυνανισμών για ενήλικες. Στις συναντήσεις τους οι άντρες σχηματίζουν κύκλο και τραβάνε μαλακία. Ο σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παράταση του γεγονότος πριν από την εκσπερμάτωση.

Μάγκι Πάλεϋ: Το βιβλίο του πέους (Αλεξάνδρεια, 2005)

Δεν υπάρχουν σχόλια: