24.2.13

O BURAK ÖZÇIVIT ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΜΑ


Είναι νέος, ωραίος, γνωρίζει μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία με τη συμμετοχή του στο σήριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και συζητείται ήδη στους κινηματογραφικούς κύκλους πέραν του Ατλαντικού.
Επιπλέον φαίνεται να έχει πολύ λιγότερες προκαταλήψεις από τους περισσότερους συμπατριώτες του καλλιτέχνες.
Μόνο που αυτό δεν είναι κάτι εύκολα αποδεκτό στη γείτονα χώρα. Την περασμένη εβδομάδα έλαβε μάλιστα το σχετικό προειδοποιητικό μήνυμα με τη γνωστή μορφή των «φημών» ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Αλήθεια ή ψέματα, είναι φανερό ότι αν επιθυμεί να συνεχίσει απρόσκοπτα την καριέρα του, που προδιαγράφεται λαμπρή, οφείλει να το λάβει υπόψη του. Και μαζί μ’ αυτόν και κάθε άλλος που θα ήθελε να τον μιμηθεί.
Ποιες είναι οι νέες καυτές αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Μπάλι Μπέη; Πώς έγινε γνωστό ότι είναι ομοφυλόφιλος;
Σύμφωνα με διάφορα blogs ο Μπάλι Μπέη  της τούρκικης σειράς Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής, έχει παίξει σε ομοφυλοφιλικές σκηνές*  έρχεται και μία άλλη μεγάλη αποκάλυψη.
Ο Μπάλι Μπέη, κατά κόσμο Burak Özçivit, που έχει κάνει τις γυναίκες να λιώνουν μπροστά στις οθόνες έχει κάνει τα τουρκικά μέσα να βουίζουν για τις ομοφυλοφιλικές του επιλογές.
Εκτός από τη φωτογράφιση που έχει κάνει για το γερμανικό ομοφυλοφιλικό περιοδικό ΒΟΧ, οι υπόνοιες ενισχύθηκαν φέτος τον Σεπτέμβριο όταν πιάστηκε η φερόμενη ως κοπέλα του να ερωτοτροπεί στο κρεβάτι με άλλον άντρα. Όταν τη ρώτησαν αν ο Burak ή αλλιώς Μπάλι Μπέη είναι ομοφυλοφιλος η ίδια απέφυγε να απαντήσει. (fimes.gr, 2/2013)
Ο Burak Özçivit γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1984 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω και έχει ύψος 1.87. Έχει εργαστεί ως μοντέλο και εδώ και ένα χρόνο διατηρεί σχέση με την Ceylan Çapa, με την οποία έχει δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας! (fimes.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: