8.2.13

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Μ' ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ;


Θάνος Ε. Ασκητής: Γονείς και παιδί. Απαντήσεις 
σε κρίσιμα ερωτήματα (Λιβάνης, 2006) 

3 σχόλια:

'Ανθρωπος στον Πλανήτη είπε...

Μπράβο Μάστρο-Θάνο! Μας διαφώτησες! Αν το αγόρι σας κουνιέται σαν τη Σακίρα "μην δημιουργήσετε επεισόδιο" μπροστά στον κόσμο. Όταν γυρίσετε σπίτι ρίχτε του ένα γερο μπερντάκι ξύλο και την απομένη στείλτε το στα μπουρδέλα με τον θείο του τον Αντρέα που στο καφενείο τον φωνάζουνε "ο γαμιστερόλας".

Φυσικά αν το αγόρι μεγαλώνει σ' ένα περιβάλλον που επικρατεί η γυναικεία επιρροή θα αναπτύξει τέτοιες συμπεριφορές. Σίγουρα πράματα σας λέω μαντάμ! Επομένως η λύση είναι απλή: Βάλτε τη γιαγιά σ' ένα γηροκομείο, κλείστε τη γεροντοκόρη θεία σε μοναστήρι και κουρέψτε την αδερφή του γουλί για να φέρνει λίγο στον Τέλη Σαβάλας! Ακολούθως ωθήστε το αγόρι να ενταχθεί στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής όπου η τεστοστερόνη των μελών της σουβαντίζει τοίχους, ώστε να αναπτυχθεί η αντρίλα και η βαρβατίλα του σπλάχνου σας. Ή σπρώξτε το σε αθλητικά "αγορίστικα" (!) παιχνίδια (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ) ώστε να σιχαθεί να βλέπει γυμνά αρσενικά στ' αποδυτήρια... Βέβαια στην περίπτωση αυτή υπάρχει κίνδυνος (αν το αγόρι σας συνεχίσει να έχει κοριτσίστικη συμπεριφορά) να φάει το κράξιμο της αρκούδας ή ακόμα και να πέσει θύμα βιασμού από τους συναθλητές του αλλα και πάλι σε καλό θα σας βγει, διότι τότε θα καταλάβει το σφάλμα του, θα αφήσει μια μουστάκα σαν τον μπαρμπα-Γιώργο και θα πιάσει "στο 'να χέρι το τσιγάρο, στ' άλλο χέρι το μπεγλέρι". Ακόμη απαγορέψτε του να παρακολουθεί Eurovision, Next top model και Sex and the city! Μόνο μουντιάλ, Αθλητική Κυριακή και το "Με αρετή και τόλμη" στην ΥΕΝΕΔ, σόρρυ στη ΝΕΤ ήθελα να πω!

Φυσικά το ενδεχόμενο να σκεφτεί κάποιος ψύχραιμα "το παιδί μου μπορεί και να είναι gay... Εντάξει, δεν έχει και πανούκλα. Θα του μιλήσω για την αγάπη και τις πολλές μορφές της" δεν υφίσταται καν! Ή μήπως κάνω λάθος;

Τα σέβη μου και τα δέοντα στον μεγάλο σεξολόγο μας!

Hitori Tana είπε...

Αυτό το πράγμα υποτίθεται έχει σπουδάσει; Let me guess, απόφοιτος του πανεπιστημιού Τεχεράνης;

Κ να σκεφτεί κανεί πόσα παιδιά μπορεί να έχουν πέσει θύματα του αστοιχείωτου μίσους του κ της επικίνδυνης ομοφοβίας του.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να ανησυχεί? Στην καλύτερη περίπτωση να γίνει χορευτής και στη χειρότερη ποζέρι στο pride με φτερά και δωδεκάποντο να ζητάει μαζί μας δικαίωμα στην τεκνοθεσία.