30.9.09

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΔΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

Image Hosted by ImageShack.us
.
ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΖΕΥΓΟΣ
Το Βήμα, 30/9/2009
Ποιο είναι το νέο ισχυρότερο ζευγάρι της Γερμανίας; Σύμφωνα με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Βild», αποτελείται από τον Γκίντο Βεστερβέλε (δεξιά), τον 47χρονο ηγέτη του FDΡ και «φαβορί» για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου των Εξωτερικών στη νέα κυβέρνηση συνασπισμού με το CDU της Ανγκελας Μέρκελ, και τον σύντροφό του Μίχαελ Μροντς(αριστερά). Οι δυο τους εικονίζονται να πανηγυρίζουν πανευτυχείς την επιτυχία των Ελεύθερων Δημοκρατών με ένα ποτήρι μπίρα, τη νύχτα των εκλογών.
«Ο άνδρας του τον κάνει τόσο δυνατό» γράφει η «Βild», εξηγώντας ότι ο 42χρονος κ. Μροντς είναι ο ψυχολογικός στυλοβάτης του κ. Βεστερβέλε, «αυτός που του δίνει σιγουριά και τον στηρίζει στις αναποδιές».
Η ομοφυλοφιλία του κεντροδεξιού ηγέτη είναι γνωστή στη Γερμανία από τότε που εμφανίστηκε σε δεξίωση της Ανγκελα Μέρκελ μαζί με τον κ. Μροντς, πριν από πέντε χρόνια. Είχαν γνωριστεί το 2003: ο κ. Μροντς, διοργανωτής αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, γράφτηκε πρόσφατα στο κόμμα του συντρόφου του, αφού όπως δήλωσε «έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 120 ομιλίες του» και «έχει πειστεί πλήρως» για την ορθότητα της ιδεολογίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: