6.5.18

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - 5-6/5/2018


Εστιάτορας στην Πάργα τσάκωσε σεφ και σερβιτόρο σε καυτές στιγμές πάνω στον πάγκο της κουζίνας
Espressonews.gr, 5-6/5/2018
Πάνω στον πάγκο όπου κόβουν τις... σαλάτες έκαναν όργια ο σεφ και ο σερβιτόρος ενός γνωστού εστιατορίου της Πάργας, νομίζοντας πως ήταν μόνοι! Ομως τους έπιασε στα πράσα ο ιδιοκτήτης, ο οποίος έγινε έξω φρενών! 
Το «πιπεράτο» περιστατικό, που έχει προκαλέσει σούσουρο στο τουριστικό θέρετρο, διαδραματίστηκε όταν ο εστιάτορας πήγε στο μαγαζί του νωρίτερα απ' ό,τι συνήθιζε.
Οι δύο άντρες γνώριζαν ότι το αφεντικό τους δεν πατούσε το πόδι του πριν από το μεσημέρι, οπότε έκλεισαν το hot ραντεβού τους πρωινές ώρες ώστε να βρεθούν με την ησυχία τους. Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος τους, αφού εκείνη τη μέρα έτυχε ο ιδιοκτήτης να χρειαστεί κάτι και να περάσει νωρίς από την επιχείρησή του.
Ανυποψίαστος μπήκε μέσα αλλά, πριν προλάβει να κάνει δύο βήματα, άκουσε υπόκωφους θορύβους. Εκλεισε την πόρτα πίσω του και σταμάτησε για να αφουγκραστεί καλύτερα και τότε κατάλαβε ότι ήταν... αγκομαχητά που προέρχονταν από την κουζίνα! Προχώρησε σιγά σιγά και παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό με αυτό που αντίκρισε. Αν και το φως ήταν σβηστό, κατάφερε να διακρίνει τον σεφ κι έναν από τους σερβιτόρους του να έχουν έρθει «πολύ κοντά» και συγκεκριμένα να έχουν γίνει... ένα με τον πάγκο, όπου ετοίμαζαν τα φαγητά για τους πελάτες του εστιατορίου.
Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ο ιδιοκτήτης έγινε έξαλλος και έβαλε τις φωνές διώχνοντάς τους με την εντολή να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο μαγαζί. Το παράνομο ζευγάρι έφυγε έντρομο κακήν κακώς, πιθανότατα και από την Πάργα, αφού το σκάνδαλο έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο της κωμόπολης.Δεν υπάρχουν σχόλια: