2.5.18

ΧΙΛΗ. ΒΙΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΩΡΟ 19 ΜΗΝΩΝ


Ο Ignacio, θείος της Ámbar, διαβεβαιώνει ότι το δικαστήριο τον απέρριψε 
από το να αναλάβει  την επιμέλεια της ανηψιάς του επειδή είναι ομοφυλόφιλος

Άνδρας βίασε μέχρι θανάτου μωρό 19 μηνών - Σοκαρισμένοι Χιλιανοί ζητούν δικαιοσύνη
athensvoice.gr, 2/5/20183
Οργισμένοι Χιλιανοί κατέκλυσαν τους δρόμους για να διαδηλώσουν για το απάνθρωπο έγκλημα που διαπράχθηκε από έναν 30χρονο με θύμα ένα μωρό 19 μηνών το οποίο βίασε μέχρι θανάτου. Οι διαδηλωτές ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη με παραδειγματική τιμωρία για τον δράστη.
Μετά το βιασμό ο άνδρας μαζί με τη θεία του μωρού μετέφεραν στο νοσοκομείο το 19 κοριτσάκι με φοβερή αιμορραγία υποστηρίζοντας ότι έπεσε και χτύπησε. Ωστόσο, οι γιατροί και νοσοκόμοι διαπίστωσαν πως έλεγαν ψέματα. Το μωρό έφερε βαρύτατα τραύματα στα εσωτερικά του όργανα που προέρχονταν από σεξουαλική κακοποίηση και συγκεκριμένα πρωκτική διείσδυση.
Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσουν τη ζωή του μωρού, το οποίο κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία. Τοπικά ΜΜΕ γράφουν ότι ήταν τόσο βαριά που γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό υποβάλλονται σε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσουν το σοκ απ’ όσα είδαν.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν ο σύντροφος της θείας της μικρής Αμπάρ, τη βίαζε επί πέντε ώρες, από τις 8 το βράδυ έως τη μία τα ξημερώματα. Οι αρχές είχαν δώσει την επιμέλεια στη θεία του παιδιού και στον σύντροφό της καθώς η μητέρα είχε κριθεί ακατάλληλη επειδή είναι ναρκομανής. Επίσης, απέρριψαν τον θείο του παιδιού με την αιτιολογία ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Ο Αντρές Εσπινόζα Αραβένα κρατείται ενώ συνεχίζεται η έρευνα της υπόθεσης. Ο συλληφθείς δηλώνει αθώος και πως το μωρό έπεσε από ύψος περίπου 50 εκατοστών, προκαλώντας αυτά τα σοβαρότατα τραύματα που κόστισαν τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: