11.5.18

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ: "ΕΙΜΑΙ BISEXUAL. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΑΦΗ. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ. Η ΚΑΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΑ"


Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Μπέσσυς Γιαννοπούλου στο DownTown σχετικά με τη διαμάχη της με την Πέμη Ζούνη. 
Για πρώτη φορά σε έντυπη συνέντευξη, η πρώην συνεργάτιδα της διάσημης ηθοποιού δηλώνει ανοιχτά πως είχαν ερωτική σχέση για περίπου δύο χρόνια και μάλιστα δεν το έκρυβαν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια. 
- Γιατί σε κατηγορεί για αρπαγή η κ. Ζούνη; Τι είναι «αρπαγή»;
Δεν ξέρω. Ρωτήστε τη. Είναι, φαντάζομαι, μέρος του σεναρίου. Η κ. Ζούνη μιλάει στη μήνυσή της για αρπαγή από εμένα στο σπίτι του άντρα της! Ενώ ζούσαμε μαζί και δουλεύαμε μαζί, ενώ είχαμε δεσμό περίπου για δύο χρόνια, η ίδια αναφέρεται σε αρπαγή. Και αναγκαστική σχέση μαζί μου για να πάρει έναν ρόλο. Αναφέρει δε ότι με πλήρωνε με μαύρα χρήματα, ώστε να συγκατοικώ μαζί της. Δηλαδή, τι είδους αρπαγή είναι αυτή; Έτρεχα το μαγαζί της, πηγαίναμε σχεδόν κάθε βράδυ εκεί, αλλά την ίδια ώρα έδινε σημειώματα στον σύζυγό της για να μην ανησυχεί. Τι να σας πω… Δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ. Ή μάλλον μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που για να με κατηγορήσει, μου έδωσε ακόμα και προσημειωμένα χρήματα, τα οποία φυσικά και δεν πήρα ποτέ. 
- Ζούσατε μαζί, έχεις δηλώσει, και είχατε σχέση. Εκλάμβανε αλλιώς τη σχέση αυτή και αλλιώς εσύ, πιστεύεις από την εξέλιξη των πραγμάτων;
Δε νομίζω! Δεν ξέρω πια… Τουλάχιστον περίπου για δύο χρόνια η ίδια στήριζε τον δεσμό αυτό χωρίς καμία ενοχή, όπως όλοι οι φίλοι μου στο facebook έβλεπαν. 
- Αναγκάστηκες να παραδεχτείς την ομοφυλόφιλή σου πλευρά, από τις καταστάσεις ή ούτως ή άλλως το έκανες και δεν το έκρυβες;
Δεν το έκρυβα. Και δεν είμαι ομοφυλόφιλη η φύση μου. Είναι bisexual για να είμαστε ακριβείς. Φυσικά, δεν είχα κανέναν λόγο να το διατυμπανίσω και να το προβάλω. Δεν είχα λόγο. Δεν νομίζω ότι η προσωπικότητα κάποιου ή η δουλειά του καθορίζονται από τις επιλογές του στο κρεβάτι. Για εμένα οι σχέσεις είναι ψυχή. Είναι ψυχική επαφή. Εγκεφαλική επαφή. Η κ@λα δεν έχει φύλο και στεγανά.
(yupiii.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: