29.10.08

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "PROPOSITION 8" (για το καλό της Οικονομίας)

Image Hosted by ImageShack.us
8 ELIMINATES RIGHT OF SAME-SEX COUPLES TO MARRY, INITIATIVE CONSTITUTIONAL AMENDMENT. Changes California Constitution to eliminate the right of same-sex couples to marry. Provides that only marriage between a man and a woman is valid or recognized in California. Fiscal Impact: Over next few years, potential revenue loss, mainly sales taxes, totaling in the several tens of millions of dollars, to state and local governments. In the long run, likely little fiscal impact on state and local governments.
.
Μάλλον είστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που βλέπετε αυθεντικό ψηφοδέλτιο από τις προσεχείς αμερικανικές εκλογές, φρέσκο και έτοιμο να σταλεί στο εκλογικό κέντρο.
Προσέξτε τι γράφει στο κείμενο για να βοηθήσει τον κόσμο να αποφασίσει... ότι αν ο κόσμος ψηφίσει ναι για την ΠΡ8, ναι στην ΠΡ8 σημαίνει ότι απαγορεύεται ο γάμος ομοφύλων, τότε η Πολιτεία (της Καλιφόρνιας) θα χάσει εκατομμύρια δολάρια... (διότι ως γνωστόν οι γάμοι και τα σπιτικά κοστίζουν λεφτά και όσο πιο πολλοί γάμοι γίνουν τόσο καλύτερα θα πάει η αγορά...)
Κώστας S, Palm Springs, California

6 σχόλια:

Rowlf είπε...

Συμπληρωματικά και ενδεικτικά της κατάστασης να αναφέρω ότι δυο από τις πιο σημαντικές εταιρείες της Silicon Valley το Google και η Apple σε μια πρωτοφανή κίνηση βγήκαν και υποστήριξαν δημοσίως την εκστρατεία "No on 8".

Apple gives $100,000 to fight California gay marriage ban

[To Google και η Apple έχουν σε πολλά θέματα κοινές κατευθύνσεις (τα μισά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Apple είναι και μέλη του ΔΣ του Google ανάμεσά τους και ο CEO του Google, Eric Schmidt). Οι δυο εταιρείες έχουν επίσης στενούς δεσμούς με το δημοκρατικό κόμμα (αντιπρόεδρος της Apple είναι ο Al Gore).]

erva_cidreira είπε...

Θα είχε ενδιαφέρον να δημοσιεύσουμε τον κατάλογο των εταιρειών που τάσσονται ανοιχτά κατά της Πρότασης 8, ιδιαίτερα για να βλέπαμε ποιες από αυτές δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας και να συγκρίνουμε τη συμπεριφορά των ελληνικών θυγατρικών τους.

Ανώνυμος είπε...

No 0n Prop 8

Businesses:

PG&E
Levi Strauss & Co.
Google
Amgen
Sweet
Morgan Hotel Group
San Francisco Chamber of Commerce
California Black Chamber of Commerce
San Luis Obispo Chamber of Commerce
Valley Industry and Commerce Association
Oakland Metropolitan Chamber of Commerce
Apple Inc.
Clear Channel

les_boi είπε...

η (γκέι)οικονομία νοσεί;
να πεθάνει!

erva_cidreira είπε...

Γιατί, βρε les_boi, δεν κατεβαίνεις με αυτό το σύνθημα σε πανό στο επόμενο pride;
Θα ενθουσιάσει, νά 'σαι σίγουρος.

les_boi είπε...

θα βρω καλύτερο για το πράιντ, άλλωστε αυτό είναι κλεμμένο απ'το Μάη;)