10.5.08

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Μ' ΑΓΑΠΑΣ

Image Hosted by ImageShack.us
.
TELL ME THAT YOU LOVE ME, JUNIE MOON (1970)
After a nasty accident, Junie decides she's a freak and has to find some other misfits to share her life with. She falls-in with two men she meets in hospital; Arthur played by Ken Howard who Preminger saw on stage in New York; and, Warren played by stage director Robert Moore. Arthur has a strange brain disorder and Warren is a paraplegic homosexual.
“Tell me that you love me, Junie Moon” is based on a best-selling novel by Marjorie Kellogg who also wrote the screenplay. It's an interesting study in evolving social attitudes to disability and unconventional ways of living, caught at a particular moment, the late 1960s, when so much about American attitudes and values was being called into question.
Director: Otto Preminger
Cast: Lisa Minelli, Ken Howard, Robert Moore
.
Autonomia EXPO η αυθεντική έκθεση για την αναπηρία 16, 17, 18 Μαΐου ΣΕΦ
Η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ η μεγάλη και αυθεντική έκθεση για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή και την ανεξάρτητη διαβίωση ανοίγει την πόρτα της την Παρασκευή 16, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Σε μια έκταση 4000 τετραγωνικών μέτρων σε περισσότερα από 90 περίπτερα http://www.autonomiaexpo.org/?p=134 θα παρουσιαστούν χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται στους ανθρώπους με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες:
Στην Autonomia EXPO έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα πιο σύγχρονα βοηθήματα http://www.autonomiaexpo.org/?p=143 που απευθύνονται στους ανθρώπους με αναπηρίες για την αποκατάσταση και την ανεξάρτητη διαβίωση. Από χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα αναπηρικά καθίσματα μέχρι κέντρα αποκατάστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσαρμοσμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσπελάσιμα ξενοδοχεία, τροποποιημένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, τεχνητά μέλη, συστήματα ουροσυλλογής, εξοπλισμούς κατοικιών και χώρων εργασίας, και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένας άνθρωπος που ζει κάτω από συνθήκες αναπηρίας για να μπορεί να επιβιώνει και να συγκροτεί ένα προσπελάσιμο και ανεξάρτητο τρόπο ζωής.
Στο πλαίσιο της Autonomia EXPO θα γίνουν και πολλά σεμινάρια και εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων και των εκδηλώσεων http://www.autonomiaexpo.org/?p=135 είναι πραγματικά βαρύ και ξεκινά από την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Μαΐου.
Η Autonomia EXPO είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση και την ανεξάρτητη διαβίωση. Είναι μια έκθεση αυτής κάθε αυτής της αναπηρίας ως εμπειρίας και ως διαφοράς συνθηκών και όρων ζωής.
Η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες http://www.autonomiaexpo.org/?p=139 και εξυπηρετείται από προσπελάσιμα μέσα μαζικών μεταφορών.
Διοργανώνεται από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το http://www.disabled.gr/ και η είσοδος είναι δωρεάν.

2 σχόλια:

xomeritis είπε...

Erva μια κρυφή μου επιθυμία είναι να γίνω αστυνομικός, να έπαιρνα πινακίδες από και να φώναζα γερανούς να μαζέψουν όσα αμάξια είναι παρκαρισμένα μπροστά σε ράμπες. Θα ήμουν πολύ καλό σ’ αυτό.

erva_cidreira είπε...

Μήπως όμως έτσι προκαλούσες αύξηση του αριθμού των παραβατών;
Οι αρκούδοι αστυνομικοί αποτελούν την κρυφή επιθυμία πολλών, όπως ίσως ξέρεις.