19.1.11

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ GAY;

Με το αγορι μου εδω και 1 χρόνο ολοκληρώσαμε. Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι του αρέσει να του χαϊδεύω την 'τρυπούλα' του κατά την πράξη. Τις τελευταίες μέρες θέλει το δάκτυλο μου μέσα και κάποτε ζητά και δεύτερο, αλλά του αρέσει πολύ. Είναι παράλογο; Μήπως είναι gay; Το συζητήσαμε και μου είπε ότι μόνο μαζί μου του αρέσει να το κάνει. Δεν ξέρω. Φοβάμαι μήπως αλλάξουν οι προτιμήσεις του στο μέλλον και αντί για γυναίκες ζητά άντρες.

Μην φοβάσαι καθόλου. Αντίθετα, θα έπρεπε να χαίρεσαι που ο αγαπημένος σου είναι τόσο ανοιχτός σε πειραματισμούς στο κρεβάτι και αντιμετωπίζει το σεξ χωρίς ταμπού. Το γεγονός ότι του αρέσει ο ερεθισμός του πρωκτού είναι απόλυτα φυσιολογικό και οφείλεται στο ότι το παιχνίδι μ' αυτή την περιοχή διεγείρει τον γειτονικό αδένα του προστάτη -ο οποίος βρίσκεται εσωτερικά- πολλαπλασιάζοντας την ηδονή του καλού σου. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους άντρες, παρότι λίγοι τολμούν να δοκιμάσουν αυτή την πρακτική, καθώς -όπως κι εσύ- οι περισσότεροι άνθρωποι τη συνδέουν με την ομοφυλοφιλία και φοβούνται ακόμα και να τη σκεφτούν.
Ωστόσο, η προτίμηση αυτή δεν έχει καμιά σχέση με τις σεξουαλική ταυτότητα ενός άντρα. Η ομοφυλοφιλία έχει να κάνει με την προτίμηση συντρόφων του ίδιου φύλου κι όχι με το είδος των πρακτικών που ακολουθούμε στο κρεβάτι και συνήθως εκδηλώνεται από πολύ νωρίς στη ζωή των αγοριών.
Εφόσον λοιπόν εκείνος αποζητά ερωτική ικανοποίηση από σένα και οι δυο σας χαίρεστε το σεξ, θα έλεγα ότι είναι λάθος να του βάζεις τέτοιες ιδέες και να τον ενοχοποιείς χωρίς λόγο. Ξέχνα λοιπόν, κάθε προκατάληψη σου και απόλαυσε τις προσωπικές σας στιγμές, αυθόρμητα και ακομπλεξάριστα, όπως κάνατε και μέχρι τώρα. Με τις υγειές σας! (womenonly.gr, 14/1/2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια: