23.1.11

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Στο Πεκίνο λειτουργεί ένα εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη ζώων!! Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Κίνας και η λίστα αναμονής για να βρει κανείς τραπέζι φτάνει και τον ένα μήνα! Το μεγαλύτερο πέος του μενού φτάνει σε μήκος τα 2,5 μέτρα και κοστίζει 460 ευρώ η μερίδα!
Ανήκει στην γαλάζια φάλαινα, ένα από τα σπανιότερα πλέον είδη του ζωϊκού μας βασιλείου, γεγονός που δεν εμποδίζει τους Κινέζους να θεωρούν το πέος της έναν από τους πιο ακριβούς και εκλεκτούς… μεζέδες.
Το εστιατόριο φημίζεται, λένε , για την… διακριτικότητα των ιδιοκτητών του, οι οποίοι θεωρούν ότι η ψυχολογία του πελάτη είνα ιερό πράγμα. Για να μη δημιουργηθεί λοιπόν σύμπλεγμα κατωτερότητας στους συμπαθείς Κινέζους, φροντίζουν το πέος του αλόγου για παράδειγμα που φτάνει τα 45 εκατοστά να σερβίρεται σε εννέα μερίδες των 5 εκατοστών, έτσι ώστε να είναι πιο… οικείο στους πελάτες!!!
Κι επειδή τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε μία τέτοια είδηση, δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο από το κινέζικο εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη ζώων! Αφού μάθετε τις τιμές τους θα τα δείτε σερβιρισμένα και στα πιάτα!

Μπορεί ο Θεός να προίκισε τον άνθρωπο με τη δυνατότητα της ομιλίας και της σύνθετης σκέψης, στο συγκεκριμένο όμως θέμα, ευτυχώς δεν στάθηκε υπέρμετρα γενναιόδωρος. Ακούστε αριθμούς και θα καταλάβετε τι εννοούμε:
Το μήκος του πέους του αλόγου φτάνει τα 48 εκατοστά, της αρσενικής καμηλοπάρδαλης τα 60 εκατοστά, ενώ πρωταθλητής σε σχέση αναλογίας σώματος – πέους είναι η πεταλίδα. ΄Εχει μήκος σώματος 1 εκατοστό και πέους 20 εκατοστά, δηλαδή είκοσι φορές μεγαλύτερο από το σώμα της!! (pyles.tv)

Δείτε σήμερα ένα αφιέρωμα σ' αυτό το εστιατόριο στην εκπομπή Ταξίδι στις πιο παράξενες Γεύσεις στην τηλεόραση του SKAI στις 14:50


The yak penis is served with a dragon. In the Guolizhuang restaurant there are more
than 30 different animal penises on the menu. And for very special guests
there's a list of others. Eating penises is supposed to be good for the skin.

1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

Το κυνήγι της γαλάζιας φάλαινας έχει απαγορευτεί από το 1966. Πού το βρίσκουν και το σερβίρουν;

Είναι γνωστό ότι μερικά από τα μεγαλύτερα ζώα απειλούνται με εξαφάνιση παρά το γεγονός ότι το κυνήγι τους είναι παράνομο λόγω της χρήσης τους στην ασιατική ιατρική (π.χ. το κέρατο του ρινόκερου ή τα κόκκαλα της τίγρης) ή επειδή θεωρούνται γαστρονομικές σπεσιαλιτέ επίσης στην Ασία (π.χ τα πτερύγια του καρχαρία).