14.1.11

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ

Περίπου τους 16.000 εκτιμάται ότι φθάνουν οι αδιάγνωστοι, οι λεγόμενοι "κρυφοί" οροθετικοί στη χώρα μας, ενώ οι καταγεγραμμένοι φορείς του ιού HIV/AIDS είναι 7.881. Ο υψηλός αριθμός των οροθετικών, η χαλάρωση των μέτρων προφύλαξης στο σεξ και η παντελής έλλειψη σχετικής εκστρατείας ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια οδηγούν σε συνεχή αύξηση τον αριθμό των νέων κρουσμάτων της λοίμωξης και σε σοβαρές απειλές για τη δημόσια υγεία. (…)
Ο Γρ. Βαλλιανάτος, συντονιστής της Επιτροπής Κοινωνικού Διαλόγου του ΚΕΕΛΠΝΟ για το AIDS, τόνισε με νόημα ότι "η σεξουαλική αγωγή πρέπει να μπει επιτέλους στα σχολεία, γιατί οι μαθητές στερούνται βασικών γνώσεων για να απαντήσουν στα ερωτήματά τους. Η Τζούλια και οι πολιτικοί δεν είναι οι κατάλληλοι για να μας ενημερώσουν σωστά πώς να το 'κάνουμε'".
avgi.gr, 28/9/2010


Μια εβδομάδα μετά την προβολή του bareback ελληνικού γκέι πορνό (η ταινία με την οποία επιτέλους θα ξεκινήσει η απενεχοποίηση της πορνογραφίας στην χώρα μας / Δελτίο τύπου) και του bareback live sex show (το πρώτο εν κοινή συναινέσει bareback gay sex performance on stage με πρωταγωνιστές από UkNakedMen, κ.ά. από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία / Δελτίο τύπου) στα πλαίσια του 5.PORN FILM FESTIVAL BERLIN IN ATHNES με χορηγό το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) συνεχίζεται η σιωπή των "υπευθύνων" του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και των υπολοίπων χορηγών επικοινωνίας.
Αλήθεια, στους πόσους κρυφούς οροθετικούς σκοπεύουν να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες; Ή μήπως δεν πρόκειται να το δούμε αυτό ποτέ;

Διαβάστε επίσης:
- Gay Super Hero: BAREBACK ΚΑΙ ΞΕΡΟΣ....

- Απέναντι Πεζοδρόμιο: ΤΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΕΞ, Ο ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ
- Thomas Xomeritis: Bareback Mountain (ηθοποιός σημαίνει φως)

- Tales from the other side of the town: BAREBACK? NO! - ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι φανεροί οροθετικοί είναι που αφήνουν λεφτά.

Γι αυτό τα ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ και όλα τα άλλα.

Σιγά μην νοιάζονται για την ενημέρωση και πρόληψη. Η θεραπεία είναι που τους ενδιαφέρει.

Ανώνυμος είπε...

την έχω σιχαθεί αυτήν την cyber. Ρε παιδιά πόσα κονέ έχει τη μία να παίρνει χρήμα για συναυλίες ενημέρωσης για το ειτζ και από την άλλη να ξαναπαίρνει χορηγίες για bareback shows.

Δηλαδή...wake up ρε πούστη μου και σ αυτη την ψωροκώσταινα!

Ανώνυμος είπε...

Δε βλέπεις ότι αυτα τα κονέ προσπαθούν χρόνια τώρα να μάθουν ο erva και ο gsh αλλά απάντηση από πουθενά δεν παίρνουν ;