11.7.14

ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΙΞΟΝ: Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Αποκαλύφθηκε συνομιλία Νίξον-Κίσινγκερ: Ο Αριστοτέλης και ο Σωκράτης ήταν γκέι και κατάστρεψαν τους Ελληνες
iefimerida.gr, 11.07.2014
Πρόκειται για μια συνομιλία του τότε προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον με το γνωστό «γεράκι» της εξωτερικής πολιτική Χένρι Κίσινγκερ η οποία χρονολογείται από τον Απρίλιο του 1971. Μέχρι πρότινος ήταν άγνωστη, αλλά η αποκάλυψή της δείχνει το συντηρητικό πρόσωπο του Νίξον.
Σε αυτή τη συνομιλία που αποκαλύφθηκε από το Vanity Fair, o Νίξον φέρεται να δηλώνει την άπωσή του προς τους γκέι, αν και εξαρχής σημειώνει πως είναι πολύ ανεκτικός μαζί τους. Οι συνομιλία θα συμπεριληφθεί στο υπό έκδοση βιβλίο για την πρώτη προεδρική θητεία του Νίξον.
Λέει σε αυτή τη συνομιλία: «Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, είμαι πολύ ανεκτικός με τους ομοφυλόφιλους. Έχουν, όμως, ένα πρόβλημα: γεννιούνται έτσι. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Όταν λέω ότι γεννιόμαστε με αυτόν τον τρόπο, εννοώ πως η τάση υπάρχει. Αυτοί, όμως, που οδηγούν τα παιδιά προς αυτή την πλευρά είναι οι ηγέτες των προσκόπων, οι δάσκαλοι και οι χριστιανικές αδερφότητες».
Οι ιστορικές αναφορές του φαινομένου κατά τον Νίξον είναι ενδεικτικές για το πόσο «κακό» κάνουν οι γκέι στις κοινωνίες. Λέει χαρακτηριστικά: «Μόλις μια κοινωνία καταληφθεί από έναν γκέι ηγέτη, η ζωτικότητα βγαίνει εκτός της κοινωνίας αυτής. Δεν σκοπεύω να μπω στη διαδικασία και να ασχοληθώ μαζί τους. Είναι πολύ μακριά από εμένα αυτές οι καταστάσεις. Από την άλλη δεν μπορώ να βλέπω τη δημόσια τηλεόραση να δοξάζει την ομοφυλοφυλία».
Για τις ιστορικές συνθήκες ο Νίξον χρησιμοποιεί το παράδειγμα της Αρχαίας Ελλάδας και της Ρώμης. Λέει προς τον Κίσινγκερ: «Ο Αριστοτέλης ήταν γκέι, ο Σωκράτης ήταν γκέι, έτσι καταστράφηκαν οι Έλληνες. Στη Ρώμη οι τελευταίες έξι αυτοκράτορες ήταν αδερφές. Τα ναρκωτικά, η ομοφυλοφυλία και η ανηθικότητα είναι αυτές που καταστρέφουν τις κοινωνίες.
Για την... ιστορία, πάντως, πρέπει να αναφερθεί πως το 2011 εκδόθηκε μια βιογραφία του Νίξον στην οποία υπήρχαν νύξεις πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε «ιδιαίτερες» σχέσεις με τον έμπιστο συνεργάτη του Τσαρλς Ρεμπόζο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: