26.7.14

ΤΖΟΝ ΤΡΑΒΟΛΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ "ΠΑΡΕΛΘΟΝ";

Το Δικαστήριο της Καλιφόρνια έδωσε το «πράσινο φως» την περασμένη Τρίτη στον 64χρονο πιλότο Douglas Gotterba, να μπορεί να μιλάει δημόσια για την προσωπική σχέση του με τον 60χρονο πρωταγωνιστή Τζον Τραβόλτα, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του ηθοποιού, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ο 64χρονος δεσμεύεται με ιδιωτικό έγγραφο που έχει υπογράψει να μην αποκαλύψει στοιχεία για την σχέση του με τον δημοφιλή ηθοποιό. 
Από το 2012, ο πιλότος είχε «ανοίξει τα χαρτιά» του για την ρομαντική και μυστική σχέση που διατηρούσε με τον δημοφιλή ηθοποιό στο περιοδικό National Enquirer, αποκαλύπτοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον δεσμό τους, που κράτησε έξι χρόνια. 
Σύμφωνα με τον Gotterba οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 1981, όταν ο ίδιος πήγε να ζητήσει δουλειά ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία «Alto»,του ηθοποιού. Ο Τραβόλτα τον προσέλαβε και μετά από επτά μήνες ταξίδεψαν μαζί στο Monterey της Καλιφόρνια, όπου έμειναν στο «Highlands Resort». Εκεί ο ηθοποιός, όπως εξομολογείται ο 64χρονος, ήταν μαζί του πολύ τρυφερός. Έφαγαν ένα ρομαντικό δείπνο, ήπιαν ένα φανταστικό κόκκινο κρασί «Merlot», o ηθοποιός τον φλέρταρε συνέχεια και αργότερα του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του για ένα μασάζ… Ο Τραβόλτα ήταν αυτός που έκανε το μασάζ στον επί έξι χρόνια σύντροφό του και μετά το μασάζ ήρθε το… σεξ, εξομολογείται ο 64χρονος πιλότος. 
Ο ίδιος περιγράφει τον ηθοποιό ως σύντροφο που του έκανε ξαφνικές εφόδους, έψαχνε τα συρτάρια του και προσπαθούσε να ανακαλύψει αν ο Gotterba τον απατούσε. Οι δυο τους έζησαν τον παθιασμένο έρωτά τους σε πολλά ρομαντικά ταξίδια στην Χαβάη, στην Κένυα και στο Άμστερνταμ και συχνά ο ηθοποιός έπαιρνε μαζί του και γυναικεία συντροφιά, καθαρά για λόγους «κάλυψης», όπως εξιστορεί ο Gotterba. 
Η σχέση των δύο αντρών έληξε μετά από καβγάδες και εντάσεις το 1986 και το 1987 ο Τραβόλτα απέλυσε τον πρώην σύντροφό του, με μια ανυπόγραφη επιστολή και χωρίς καμιά περαιτέρω δέσμευση να μην μιλήσει για την κρυφή σχέση τους, ισχυρίζεται ο 64χρονος. 
To 1987 είναι η χρονιά που ο Τραβόλτα συνάντησε την μετέπειτα σύζυγό του, ηθοποιό Kelly Preston, στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts» και την οποία παντρεύτηκε το 1991, αποκτώντας μαζί της τρία παιδιά. 
Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Marty Singer, δήλωσε ότι το δικαστήριο δεν θα έπρεπε να δικαιώσει τον 64χρονο πιλότο και τόνισε ότι η υπόθεση θα έχει νομική συνέχεια και πιστεύει πως στο τέλος ο πελάτης του θα δικαιωθεί. Μέχρι τότε όμως ο Gotterba θα έχει πιθανώς ήδη γράψει το βιβλίο του με κάθε ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για την σχέση του με τον ηθοποιό, αφού έχει δηλώσει ότι κρατούσε ημερολόγιο, όπου κατέγραφε την κάθε στιγμή τους! (paraskhnio.gr, 24/7/2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια: