22.7.14

ΗΠΑ. ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

ΗΠΑ: Η Αστυνομία συνέλαβε δολοφόνο ομοφυλοφίλων 
tribune.gr, 21/7/2014 
Οι Αρχές του Νιου Τζέρσεϊ έχουν συλλάβει και κρατούν έναν ύποπτο για τη δολοφονία δύο ομοφυλόφιλων ανδρών.
Η Αστυνομία προσήγαγε τον Αλί Μοχάμετ Μπράουν, 30 ετών, μετά την ταυτοποίησή του ως υπόπτου σε υπόθεση διπλής δολοφονίας.
Ο Μπράουν, που κρατείται, αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου για φόνο πρώτου βαθμού και επίσης κατηγορείται για ληστεία και κλοπή αυτοκινήτου στο Νιου Τζέρσεϊ.
Οι Αχμέντ Σεΐντ (27 ετών) και Ντόουν Άνντερσον Γιανγκ (23 ετών), βρέθηκαν νεκροί, είχαν πυροβοληθεί, την 1η Ιουνίου. Ο ανακριτής κατηγόρησε τον Μπράουν ότι είχε στοχοποιήσει τους δύο άνδρες σε μια εφαρμογή κινητού για γνωριμίες, πριν τους συναντήσει έξω από ένα gay club.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο Μπράουν είχε σχεδιάσει τη διπλή δολοφονία και η Αστυνομία ερευνά την πιθανότητα να έχει να κάνει με έγκλημα μίσους κατά των ομοφυλοφίλων.
Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο Σεΐντ είχε επικοινωνήσει με τον Μπράουν μέσω της εφαρμογής στο κινητό και είχε πει στους φίλους του στο gay club ότι θα συναντούσε κάποιον εκείνη τη νύχτα.
Όταν το μπαρ έκλεισε και τα δύο θύματα συνάντησαν τον Μπράουν και πήγαν όλοι μαζί, και οι τρεις, να συνεχίσουν στο σπίτι του Άντερσον Γιανγκ. Εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Μπράουν τους πυροβόλησε πολλές φορές εξ επαφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: