2.7.12

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 3

Στέκι για... γκέι ο Καστελλόκαμπος!
eparxia24.gr, 29/6/2012
Σε στέκι ομοφυλοφίλων έχει μετατραπεί ο Καστελλόκαμπος Πάτρας, κάτι που έχουν αντιληφθεί πολύ καλά και όσοι λουόμενοι προτιμούν τις γυναίκες...
Είναι χαρακτηριστικό ότι -όπως γράφει το dete.gr- εάν μείνει για λίγο μόνος του κάποιος άνδρας ή αν περπατά στην παραλία του την πέφτουν κανονικά και με το νόμο! Και πέρυσι είχε παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο, όμως φέτος τα πράγματα «αγρίεψαν»!
Έτσι η παραλία του Καστελλόκαμπου έχει γεμίσει με γκέι άνδρες που έχουν καυτές διαθέσεις και μεγάλες ορέξεις... Το πρόβλημα για τους στρέιτ διογκώνεται επειδή η παραλία αυτή είναι κοντά στην Πάτρα και την προτιμούν πολύ για οικονομικούς λόγους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η παραλία του Καστελλόκαμπου ανάμεσα στα ξενοδοχεία Achaia Beach & Porto Rio είναι κλασικό μέρος για gay γνωριμιές εδω και πολλά χρόνια. Μόλις 5 Km απο το κέντρο της Πάτρας, πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο.

Πολύ καλύτερη και ομορφότερη παραλία είναι η Καλογριά με αμμουδιά, ζεστά και καθαρά νερά, αρκετά μέρη για γυμνισμό, γνωριμίες και "παιχνίδι".
Επειδή όμως είναι σχεδόν 50 Km απο την Πάτρα η κίνηση έχει πέσει λόγω ακριβής βενζίνης.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν την ''πέφτει'' σε κάποιον που δε θέλει, ή που δεν πηγαίνει γυρεύοντας! Η συγκεκριμένη παραλία γεμίζει από ''κρυφές'' (λούγκρες) που θέλουν να πάρουν λίγο μάτι ή να ζήσουν λίγες κλεμμένες στιγμές ερωτισμού. ως πότε η Πάτρα θα είναι τόσο υποκριτική;;; Ξέρουμε ποιοί τα γράφουν αυτά: κάποιοι ''δημοσιογραφίσκοι''κρυφοαδερφές, που γυρίζουν τη νύχτα με τα αυτοκίνητά τους σε gay χώρους και από φόβο μην ''πιαστούν'', λένε πως κάνουν ... ρεπορτάζ στα στέκια των ομοφυλόφιλων... !!!