22.7.12

Ο ΤΖΑΓΓΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΟΥΪ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

«Έπιασα στο κρεβάτι τον Τζάγγερ με τον Μπόουι και 4 μαύρους»
dete.gr, 12/7/2012
Η τελευταία αποκάλυψη από την βιογραφία 'Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger', μετά από την χυλόπιτα που του έριχνε επί δυο χρόνια η Τζολί,είναι ο μακροχρόνιος δεσμός που διατηρούσε ο Μικ Τζάγγερ με τον Ντέιβιντ Μπόουι. Και μάλιστα με συναρπαστικές λεπτομέρειές.
«Όταν αντιλήφθηκαν ότι διατηρώ παράλληλες σχέσεις και με τους δύο, ο Μικ και ο Ντέιβιντ μου έκαναν κάτι περίεργα τηλεφωνήματα στις τρεις τα μεσάνυχτα και με καλούσαν να τους συναντήσω στο κρεβάτι με άλλες 4 υπέροχες μαύρες γυναίκες ή 4 υπέροχους μαύρους άντρες». Αυτό αποκάλυψε στον συγγραφέα της βιογραφίας, Κρίστοφερ Άντερσεν, η Μπέμπε Μπιουελ, μοντέλο του Playboy στα 70s και μετέπειτα μητέρα της Λιβ Τάιλερ.
Προσθέτοντας πως τότε, στα 70s, «Όλοι κοιμόντουσαν με όλους. Κανείς δεν ήταν μονογαμικός».
Η σχέση του 68χρονου ροκά με τον Μπόουι δεν ήταν ιδιαίτερο μυστικό. Απλά αυτή είναι πρώτη φορά που φίλοι και συγγενείς βγαίνουν και την επιβεβαιώνουν. Όπως η Άντζι, η πρώην γυναίκα του Μπόουι, που όταν έπιασε τους δυο τους γυμνούς στο κρεβάτι -να κοιμούνται- πολύ ψύχραιμα τους ρώτησε «Αν θέλουν καφέ». Και όντως πήγε στην κουζίνα και τους έφερε καφέ και φρέσκο χυμό. Ενώ, παρόλο που δεν είπε τίποτε, ήταν σίγουροι ότι μόλις είχαν κάνει σεξ.
Οι δυο σταρ γνωρίστηκαν το 1973 και από τότε έκαναν πολύ παρέα, πηγαίνοντας μαζί (και με τις γυναίκες τους) σε αγώνες μποξ, συναυλίες της Ντιάνα Ρος ή και gay ταινίες.
Ουσιαστικά ο ένας είχε εμμονή με τον άλλο. Και ακόμη και όταν βρισκόντουσαν στο κρεβάτι με άλλους ανθρώπους, όπως την τραγουδίστρια Άβα Τσέρι, ήταν σαν να μην υπήρχαν «Αν και ήμουν μαζί τους στο κρεβάτι πολλές φορές, κατέληγα στην άκρη να βλέπω τους δυο τους να κάνουν σεξ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: