22.11.15

Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ Κος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ

Ποια η γνώμη του όμως, για το αν θα πρέπει να υπάρχει το σύμφωνα συμβίωσης, αλλά και για το αν τα gay ζευγάρια πρέπει να αποκτούν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας;
Δεν συμφωνώ (με την απόκτηση παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων ανδρών μέσω παρένθετης μητέρας), γιατί θεωρώ ότι η φύση ορίζει πως το παιδί έχει μια μητέρα και έναν πατέρα. Με τους οποίους ζει μαζί. Δεν το λέω συντηρητικά. Θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση δεν έχει νόημα, εκτός αν θέλει κάποιος να υιοθετήσει ένα παιδί που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτό το βρίσκω θεμιτό. Το άλλο όχι”, αποκάλυψε ο Γιάννης Μπέζος στο Secret και την Σάσα Σταμάτη.
Μιλώντας, όμως για το σύμφωνο συμβίωσης, αποκάλυψε: “Ο γάμος είναι ένα θέμα πιο πολύ νομικό. Το σύμφωνο συμβίωσης έχει νομικό χαρακτήρα και πρέπει να έχει. Εφόσον δυο άνθρωποι αποφασίζουν να μοιραστούν τη ζωή τους για πολλά χρόνια, πρέπει αυτό να έχει και έναν νομικό χαρακτήρα”. (tlife.gr, 21/11/2015)

Γιάννης Μπέζος: Ο Γιακουμάτος* της αλήστου μνήμης ΔΗΜΑΡ.


*Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Γεράσιμου Γιακουμάτου για τους ομοφυλόφιλους, στην κάμερα της εκπομπής «Καλημερούδια»
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Είναι δικό τους θέμα. Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, αλλά είμαι κατά των ομοφυλόφιλων, με την έννοια ότι δεν θα το επέλεγα ποτέ. Επιλέγει κανείς αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι. Το 50% των ομοφυλόφιλων γεννιούνται με 50% οιστρογόνα παραπάνω και δεν μπορούν να το αποφύγουν, είναι η μοίρα τους. Το άλλο 50% είναι επίκτητοι. Όπου σταδιακά, έχει οιστρογόνα 40% και από τη ζωή που κάνει, η μαμά να του φοράει τα ρουχαλάκια του, το αγοράκι να το κάνει κοριτσάκι ντυμένο, αυτός γίνεται, είναι επίκτητος. Έχω κάνει έρευνα σε 3000 ομοφυλόφιλους στο Αιγινήτειο να δούμε αν είναι επίκτητοι».  (zappit.gr, 19/11/2015)

Δεν υπάρχουν σχόλια: