15.11.15

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - 15/11/2015


1 σχόλιο:

erva_cidreira είπε...

Η λέξη ντροπή είναι ελάχιστη ένδειξη της οργής και της αγανάκτησης καλοί μου χριστιανοί μπροστά στο έγκλημα που έκαναν. Γιατί περί της νομιμοποίησης ενός εγκλήματος αφορά το περιεχόμενο της περιβόητης έκθεσης της Αυστριακής ευρωβουλευτίνας Ούρλικ Λούνατσεκ, η οποία η δυστυχής είναι και αντιπρόεδρος της διακοινουβουλευτικής ομάδας των ανωμάλων στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και εισηγήτρια στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων! Η έκθεση τελικά υπερψηφίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την ψήφο μάλιστα και 13 Ελλήνων ευρωβουλευτών από τους 22 συνολικά. Άλλοι τέσσερις έριξαν λευκό και πέντε φρόντιζαν να απουσιάσουν. Ούτε ένας, μάλιστα ούτε ένας Έλληνας δεν βρέθηκε να καταψηφίσει αυτό το κατάπτυστο κείμενο! Σας τα λέω τώρα που μπορώ καλοί μου χριστιανοί μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα του ραδιοφώνου της «Πειραϊκής Εκκλησίας», γιατί σε λίγους μήνες -άντε το πολύ σε ένα -δύο χρόνια- όποιος θίγει την ανωμαλία θα σύρεται σιδηροδέσμιος στις φυλακές, αφού οι γνωστοί -άγνωστοι σύγχρονοι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας προωθούν νόμο δήθεν αντιρατσιστικό, που στην ουσία θα φιμώνει την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου.
Για να δούμε λοιπόν αναλυτικά τι αναφέρει αυτή η έκθεση. Με βάση λοιπόν την έκθεση τα κράτη μέλη υποχρεώνονται μεταξύ άλλων να προβούν σε παροχές υγείας προσαρμοσμένες στα ανώμαλα άτομα, π.χ. ειδική χειρουργική μονάδα για επεμβάσεις αλλαγής φύλου!!!
Η έκθεση θεσπίζει και αλλαγές στο υφιστάμενο εδώ και αιώνες οικογενειακό δίκαιο. Ορίζει το οικογενειακό δίκαιο της κάθε χώρας οφείλει να προβλέπει τη δυνατότητα για κάθε τέκνο να διαθέτει πάνω από δυο γονείς ώστε να συμπεριλαμβάνονται στην οικογένεια και οι υπόλοιποι ανώμαλοι σύζυγοι ή σύντροφοι!
Ακόμη κατηγορηματικά ορίζει στις κυβερνήσεις να αποσύρουν τις διαταραχές ταυτότητας φύλου από τον κατάλογο των ψυχικών και συμπεριφορικών διαταραχών!
Επιπλέον να δίδεται το δικαίωμα της ελεύθερης και δημόσιας έκφρασης σε σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου π.χ. δημόσιες περιπτύξεις μέσω της τηλεόρασης του κινηματογράφου, βίντεο κλίπ, περιοδικά, εφημερίδες κ.ο.κ.
Να υπάρχει επίσης πρόβλεψη διαδικασίας νομικής αναγνώρισης του διεμφυλικού ατόμου (transexual) ως τέτοιου!
Να θεσπιστούν εκπαιδευτικά προγράμματα προσανατολισμένα στον σεξουαλικό προσανατολισμό και στην ταυτότητα φύλου που οι γαλλικές οργανώσεις Γονέων ταυτίζουν με την επικίνδυνη θεωρία του είδους ή φύλου
Να γίνει νομική αναγνώριση της κατάστασης των διεμφιλικών και διαφυλικών ατόμων ως ξεχωριστών, αυτόνομων ”φύλων”!
Να διευκολυνθεί κάθε γραφειοκρατική διαδικασία για την αλλαγή ονόματος, φύλου κτλ. στις ληξιαρχικές γεννήσεις ή άλλα δημόσια έγγραφα
Να επεκταθεί νομικά η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή για τις λεσβίες και παρένθετες μητέρες για ομοφυλοφιλικά ζευγάρια […] (nikosnikolopoulos-anatropi.gr)