13.1.15

ΗΠΑ. ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ REALITY ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΑΝΔΡΕΣ" ΜΟΡΜΟΝΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ



Η αμερικανική κοινότητα ομοφυλοφίλων «έχει πάρει τα όπλα» με αφορμή νέα εκπομπή reality που ακολουθεί την ζωή τριών παντρεμένων ομοφυλόφιλων, σε γάμο με γυναίκες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον συζυγικό τους βίο.
Η επίμαχη εκπομπή-ριάλιτι, με το όνομα «Ο άντρας μου είναι γκέι», ακολουθεί τη ζωή τριών Μορμόνων αντρών, που υποστηρίζουν ότι, ναι μεν ελκύονται από τις γυναίκες τους, αλλά την ίδια έλξη νιώθουν και για άντρες.
«Δεν υπάρχει ο τέλειος γάμος. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Αλλά με την πίστη μας στο θεό, μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα» λέει ο ένας εκ των ανδρών που συμμετέχουν στην παραγωγή, σε απόσπασμα από το τρέιλερ της σειράς.
«Απαράδεκτο!  Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τα συναισθήματά του για όποιον αγαπάει και το σημαντικότερο, δεν πρέπει να τα αλλάξει. Επενδύοντας σε μία τέτοια εκπομπή, το κανάλι προσβάλλει και πληγώνει κάθε νέο ομοφυλόφιλο άνθρωπο» λέει με οργή η πρόεδρος ομοφυλοφιλικής κοινότητας, Sarah Kate Elllis.
Οι ομοφυλοφιλικές κοινότητες, πιέζουν το κανάλι να ακυρώσει την προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής, μαζεύοντας 85.000 υπογραφές. Στην αίτηση που έστειλε η κοινότητα στο κανάλι, απαιτεί να ακυρωθεί η προβολή της εκπομπής «Ο άντρας μου δεν γκέι», που προάγει το λάθος μήνυμα ότι οι γκέι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να διαλέξουν να είναι «στρέιτ», έτσι ώστε να είναι μέλη της θρησκευτικής τους κοινότητας.
Οι άντρες που προβάλλονται μέσα από την εκπομπή αυτή , πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποδοχή και συμπόνια. Σε αντίθετη περίπτωση με το κανάλι, που προβάλλει τη ζωή τους σαν ψυχαγωγικό προϊόν και προωθώντας την εντύπωση, ότι το να είσαι γκέι είναι κάτι που αλλάζει, αλλά και ότι μπορείς να πολεμήσεις αυτή την «ορμή», με το να παντρευτείς κάποιον του αντίθετου φύλου.
(crashonline.gr, 8/1/2015)

Δεν υπάρχουν σχόλια: