30.1.15

I AM MICHAEL

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα στο Sundance Film Festival, ο Τζέιμς Φράνκο προκαλεί και πάλι, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ταινία ”I am Michael” του Τζάστιν Κέλι στην οποία πρωταγωνιστεί ως γκέι ακτιβιστής που εν τέλει… βρίσκει την αλήθεια στο θεό. 
Σε μία από τις φωτογραφίες, ο Τζέιμς Φράνκο επιδίδεται σε ομοφυλοφιλικό ερωτικό τρίο με τους συμπρωταγωνιστές του Ζάκαρι Κουίντο και Τσάρλι Κάρβερ.
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του gay ακτιβιστή και εκδότη του περιοδικού ‘Young Gay America’ Michael Glatze ο οποίος έχοντας ζήσει μια πολύ έντονη ζωή ως gay, γεμάτη σέξ, πάρτυ και… καταχρήσεις αποφασίζει να γίνει ετεροφυλόφιλος και να αφοσιωθεί στη θρησκεία. 
Το “I am Michael” είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του Sundance όπου και προβάλλεται, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει για την ταινία η Μπεριλνάλε όπου και θα είμαστε για να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. (Eιρήνη Κατσαρά, moveitmag.gr, 26/1/2015)
Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης του Variety στα παρασκήνια του Sundance, ο Φράνκο μίλησε για την νέα ταινία και τις… επίμαχες ερωτικές σκηνές.
Μιλώντας για την ‘καυτή’ σκηνή της ταινίας, ήτοι το … gay τρίο με τους συμπρωταγωνιστές του Ζάκαρι Κουίντο και Τσάρλι Κάρβερ, ο Φράνκο είπε ότι ήξερε εκ των προτέρων ότι ο σκηνοθέτης δεν θα το… τραβούσε πάρα πολύ, για να είναι safe. Οπότε ήταν ο ίδιος ο Φράνκο που πήρε την πρωτοβουλία να φτάσει τη σκηνή στα άκρα, μέχρι να ακούσει το «cut». Σήμερα, ο ίδιος δεν μπορεί καν να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της εν λόγω σκηνής (κοινώς, πάλι μας δουλεύει). (moveitmag.gr, 29/1/2015)

Δεν υπάρχουν σχόλια: