14.7.14

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Mr GAY ΚΥΠΡΟΣ


Οι διοργανωτές των καλλιστείων Mr Gay Europe που διεξήχθηκαν χθες στην Αυστρία, ζήτησαν από τους υποψήφιους που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό να δώσουν το δικό τους τηλεοπτικό μήνυμα στην κάμερα. Δείτε τι δήλωσε ο Κύπριος υποψήφιος.
Μήνυμα ελπίδας για όλους τους ανθρώπους, θέλησε να στείλει ο Κύπριος φιναλίστ που συμμετείχε στα καλλιστεία Mr Gay Europe 2014.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο βίντεο, η Κύπρος ζει υπό τουρκική κατοχή από το 1974 και η ελπίδα στο νησί δεν είναι ζωντανή, ενώ ο κόσμος έχει χάσει την ταυτότητα του
«Όμως φέτος η ελπίδα ξαναγεννήθηκε με την ομοφυλοφιλία στο νησί με το πρώτο gay pride», συνέχισε, το οποίο, όπως σημείωσε, δεν είδαν όλοι θετικά, αφού άτομα από την εκκλησία έδωσαν το παρόν τους σε άλλη διαδήλωση για να διαμαρτυρηθούν.
Εντούτοις σημειώνει ότι το πρώτο gay pride της Κύπρου, στέφθηκε με επιτυχία, καθώς συμμετείχαν σε αυτό 4000 άτομα.
«Η ελπίδα μου είναι ελευθερία στο νησί και ένωση, δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε για οτιδήποτε και να αγαπάμε τους άλλους γύρω μας», κατέληξε. (tothemaonline.com, 13/4/2014)

3 σχόλια:

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Η μισή Κύπρος ζει υπό τουρκική κατοχή και είχε πεθάνει η ελπίδα και ο κόσμος είχε χάσει την ταυτότητά του αλλά με την ομοφυλοφιλία και το πρώτο γκέι πράιντ ξαναγεννήθηκε η ελπίδα.

Μελίγα λόγια σήμανε η αρχή του τέλους της εισβολής και της διαίρεσης του νησιού.

Ό,τι να 'ναι και τρέχα γύρευε.

gay super hero είπε...

Πάλι αυτός;

http://geigreek.blogspot.gr/2014/02/sexy-twitter-gay.html

gay super hero είπε...

"Πάλι" γιατί θυμάμαι ότι είχε τον ίδιο τίτλο και πριν δύο χρόνια...

http://gaynewsingreek.blogspot.gr/2012/06/mr-gay-greece-2012-mr-gay-cyprus-2012.html