31.1.16

SMILEY

SMILEY
Μια ιστορία αγάπης
του Guillem Clua
από τις 18 Ιανουαρίου στο θέατρο ΆΒΑΤΟΝ!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το "Smiley" του Guillem Clua, έναν από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους θεατρικούς συγγραφείς της Καταλανικής Σκηνής, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε σε οποία χώρα και αν έχει παιχτεί, ανεβαίνει από τις 18 Ιανουαρίου στο θέατρο Άβατον κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.
Ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Μίνως Θεοχάρης σε μια από τις πιο έξυπνες, σύγχρονες και γρήγορες ρομαντικές κωμωδίες των τελευταίων ετών σε σκηνοθεσία Μάνου Πετούση.
Δύο αγόρια του σημέρα, ερωτεύονται, μαλώνουν και παλεύουν να βρουν την αγάπη σε μια εποχή που ο ρομαντισμός ξαναγεννιέται μέσα στα πληκτρολόγια των κινητών μας.
Το «Smiley» είναι μια αυθεντική ιστορία αγάπης, γεμάτη συναίσθημα και γέλιο. Μιλάει με χιούμορ για τους φόβους που όλοι αντιμετωπίζουμε όταν πρώτη φορά ερωτευτούμε. Ανακαλύπτει το πόσο άλλαξε η ζωή μας από τότε που η επικοινωνία στηρίχτηκε στα μέσα μαζικής δικτύωσης ενώ σε ξεναγεί στις συνήθειες και τους τρόπους της gay κοινότητας.
Τέλος το «Smiley» χαμογελάει πονηρά γιατί ξέρει πως απέναντι στον έρωτα είμαστε όλοι ίσοι...

Ημέρες Παράστασης: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα Έναρξης: 21.00
Διάρκεια:  80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Είσοδος: 12 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (μειωμένο και για ομαδικές κρατήσεις άνω των 10 ατόμων)
Χώρος: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 – Κεραμεικός // Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2103412689 /  avatontheatre@gmail.com // http://www.theatroavaton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: